Titta på Svenska TV program när du bor utomlands eller är på resa

Välkommen till ChillGlobals kanal- och programsida. Vår service gör det möjligt för alla som bor utomlands eller reser i jobbet att på ett helt lagligt sätt kunna titta på sin favoritfilm eller TV-show, oavsett vart de är i världen. Vårt nätverk av snabba servrar ansluter dig direkt till det land och innehåll du vill åt.

Du kan när som helst använda TV- Guiden att hitta ditt favoritprogram hemifrån. Här finns länkar till SVT  Play, TV4, TV3, Kanal 5 etc. Men även program som visas på Netflix, HBO Nordic, Canal Digital och Via Sat finns med här. Observera att det är bara länkar till varje kanal.

Trevligt tittande :)


Hur kan jag se 100 höjdare med Fredrik och Filip när jag är utomlands?

Hur kan jag titta på House of Cards och Netflix när jag är utomlands?

Hur du ser Skam online när du är utomlands

Se Midnattssol utomlands

Streama innan vi dör utomlands

Se Stjärnorna på slottet utanför Sverige

Hur du ser På spåret utanför Sverige

Hur du ser Skvalan utanför Sveriges gränser

Se Allt för Sverige när du befinner dig utomlands

Se Så mycket bättre utomlands

Hur du ser Bonde söker fru utomlands

Titta på Historieätarna utanför Sverige

Se Solsidan utomlands med ChillGlobal

Streama och titta på Gladiatorerna utanför Sverige

Se Sveriges mästerkock online utomlands

Se Fångarna på fortet utomlands

Titta på Bachelor online utanför Sverige

Se Halvåtta hos mig utomlands

Streama och titta på Idol utanför Sverige

Titta på Homeland med ChillGlobal online

Se Anitkrundan utomlands online

Se Svenska Hollywoodfruar utomlands med Chillglobal

Hur man tittar på Lotta på Liseberg utanför Sverige

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.