Titta på Svenska TV program när du bor utomlands eller är på resaStreama innan vi dör utomlands


Titta på internationell och svensk TV visar oavsett vart du än befinner dig!

Hur streamar du och tittar på "Innan vi dör" utanför Sverige eller ute och reser:

Enkelt! Installera ChillGlobals Google Chrome extension eller vår Chillglobal smart-plugin för Firefox till din webbläsare, klicka på Sverige-flaggan i manual mode och välj från SVT från kanallistan. Allt detta på mindre än 20 sekunder! 

Om "Innan vi dör":

Polisen Hanna Svensson har en hög moral och stenhårda principer, men hon är inte längre stjärn-utredare på Stockholmspolisens enhet för organiserad brottslighet. Hon har offrat familjen för karriären och saknar dem. Speciellt sonen Christian som nyligen blivit frisläppt efter ett två år i fängelse för droginnehav. Deras kontakt existerar ej eftersom det var Hanna som såg till att han greps.

Christian arbetar nu som diskare på en restaurang som drivs av familjen Mimica, där Davor har tagit honom under sina vingars.

När Hannas älskare, bästa vän och kollega Sven försvinner, kommer det fram att han hållt i en hemlig utredning om ett kriminellt mc-gäng. Endast Hanna vet att Sven har en infiltratör och hon tar över sms-kontakten med denne. Hon vet inte vem det är, bara att täcknamnet är ”Inez”.

Snart inser Hanna vidden av utredningen. Ett brutalt maktspelt tar fart, och Inez är Hannas enda chans att förhindra det.

Men priset är högre än hon anar.

Hanna tvingas kämpa för sin sons liv på sätt hon inte kunnat föreställa sig och hon måste förstöra en familj för att rädda sin egen.

 

Installera ChillGlobal och titta på "Innan vi dör" här!

Happy Chillglobal

Gilla oss på Facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Streama innan vi dör utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.