Titta på Svenska TV program när du bor utomlands eller är på resaHur kan jag se 100 höjdare med Fredrik och Filip när jag är utomlands?


I 100 höjdare guidar Fredrik och Filip oss genom topplistan de kallar 100 höjdare. Filip och Fredrik har grävt djupt i videoarkiven och rest världen runt för att hitta de roligaste ögonblicken och de mest originella personerna. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson åker ut i Sverige och våra närmaste grannländer för att träffa alla de dejliga, självständiga och charmanta människor som finns där ute i städer, byar, skogar, vid fjordar och på fjäll. 

Sveriges kåtaste 77-åring, Sveriges piggaste 97-åring, Kattkvinnan och Torsk på Tallin-mannen var bara förrätten. Nu väntar resten… Äntligen får TV-tittarna möta alla de superfantastiska excentriska personer de längtat efter men inte hade en aning om existerade. Vem är egentligen han eller hon? Och hur har personen blivit som den är? Vilka är människorna som du inte hade en aning om fanns, och varför lever de som de gör? Frågorna är många och svaren är ännu fler och kommer i denna livliga roadmovie i sann Filip och Fredrik-anda.

Klicka här för att se 100 höjdare med Fredrik och Filip, men tänk på att ha CHillGlobal installerat först.

Installera ChillGLobal nu och kom igång under en minut.


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur kan jag se 100 höjdare med Fredrik och Filip när jag är utomlands?

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.