Om ChillGlobal

TV för alla och ChillGlobal är en smart plugin till din webbläsare som låter dig surfa på internet utan några geografiska begränsningar. ChillGlobal är skapat av ett team av Svenska och Tyska experter, utvecklare, entreprenörer, investerare och expats. 

Tillsammans, har vi jobbat hårt för att hitta den enklaste lösningen som ger dig nytta och nöje varje dag. Vårt motto är, "Unlock the world for every one”

Vårt gemensamma mål: Internet är globalt och alla ska ha rätt att kunna komma åt allt även om man bor på olika platser

I åratal har vi letat efter en lösning som enkelt kan användas av alla. Men tyvärr är 95% av befintliga lösningar gjorda för personer som är tekniskt kunniga. Man pratar om VPN, DNS, proxy, tunnelling etc samt de kräver komplicerade installationer och inställningar, samt de svåra att använda. Då vi inte hittade någon enkel och bra lösning bestämde vi oss för att bygga vår egen. Vi skapade ChillGlobal, en lösning som gör det möjligt för alla att få tillgång till innehåll från andra länder i världen, på ett enkelt sätt. Detta gäller att titta på TV som att hitta bästa priserna på lokala marknader.

 

Vårt kvalitetslöfte: en tjänst som är snabb, pålitlig och lätt att använda för alla

Vi har skapat den mest funktionella och enklaste lösningen på marknaden.

Vårt team av tekniska experter och extrema utvecklare garanterar tillförlitlighet och teknisk kvalitet på alla våra tjänster. Vår knowhow av användare (expats i alla åldrar och affärsresenärer) har hjälpt oss att utveckla en enastående användarupplevelse som är lämplig för varje kund oavsett deras tekniska kunskap eller färdighet.

Vår smarta plugin tar bara några sekunder att installera. Vi har utformat denna tjänst så att den kan användas av personer i alla åldrar.

Vi lovar lugn och ro:

ChillGlobal är 100% lagligt.

Vår service gör det möjligt för alla som bor utomlands samt affärsresenärer runt om i världen att titta på sin favoritfilm eller TV-show från sitt hemland, oavsett var de är i världen, på ett lagligt sätt. Vårt nätverk av snabba servrar ansluter dig direkt till det land du behöver komma åt det innehåll du vill. Vi agerar inte som en IPTV eller en TV-boxleverantör, utan kopplar bara dig vidare till rätt hemsida och land.

Vår passion: att göra livet till en bättre plats samt öppna upp världen

Med ChillGlobal kan livet förändras både för dig och din familj. Det gör det möjligt för användare att se TV från ditt hemland, var du än är. På så sätt kan du hålla dig ajour till din kultur och alltid vara uppdaterad om vad som händer i ditt hemland. Vi tror att alla har rätt att få tillgång till allt innehåll oavsett var de befinner sig i världen.

Vi är mycket glada att kunna erbjuda denna tjänst och vi tror att det här programmet kommer att göra dig och dina barn till en mer lycklig familj.

Happy ChillGlobal


Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.