Frågor & Svar ChillGlobalVilken är den bästa VPN tjänsten?


En VPN eller ett Virutuellt Privat Nätverk är ett intelligent system som döljer IP-adressen för enheten där den är installerad. Kort sagt: När du använder en VPN på din dator, ser det ut som du ansluter till Internet någon annanstans ifrån än där du egentligen är.

Det finns även andra viktiga funktioner. Till exempel krypterar en VPN din anslutning och förhindrar på så sätt att andra får tillgång till den data du överför. Det ger dig garanterad datasäkerhet, speciellt när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga på platser som caféer och flygplatser. Med en VPN-tjänst kan snoka reda på vad du gör online eller stjäla dina lösenord och kreditkortsnummer.

ChillGlobal är den bästa VPN-tjänsten för alla internetanvändares behov

Eftersom ChillGlobal’s VPN styr trafik via super snabba servrar i 15 olika länder. Det betyder att det ser ut som att du surfar på internet från en helt annan plats. Till exempel om du befinner dig i Sydney i Australien kan du göra så att din trafik tycks komma från New York istället. Mycket användbart för webbplatser som blockerar innehåll baserat på din geografiska position som t.ex. Netflix. 

Kort sagt, en VPN är användbar när du vill dölja din trafik från personer i lokala nätverk, din internetleverantör eller skydda din dator från att bli hackad

Vad är ett virtuellt privat nätverk och varför ska man använda det?

Även om du inte är särskilt medveten om säkerhet eller integritet så borde alla som regelbundet använder offentliga Wi-Fi-nätverk skaffa en VPN. När du använder Wi-Fi på fik, flygplatser eller hotell  så har du ingen aning om anslutningen du använder är säker eller inte. Routern kan vara från stenåldern och firmware kan äventyras. Routern kan ha virus och aktivt sniffa reda på din data.

Routern kan också vara konfigurerad felaktigt och andra användare på nätverket kan få tillgång till din trafik eller din bärbara eller mobila enhet. Det finns inte någon garanti för att ett okänt Wi-Fi-hotspot, medvetet eller genom dålig konfiguration, inte exponerar dina data. (Ett lösenord indikerar inte att ett nätverk är säkert, även om du måste ange ett lösenord kan du vara föremål för något av dessa problem.

Så vilken är den bästa svenska VPN-tjänsten då?

ChillGlobal såklart! ChillGlobal är den bästa VPN-tjänsten i Sverige och onlinevärlden. ChillGlobal ger dig 100% anonymitet online samt tillgång till alla tv-program du vill i hela världen! Och inte nog med det, du får även tillgång till de bästa priserna på hotell, hyrbilar eller flygbiljetter! 

Till skillnad från något annat verktyg eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen teknisk kunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker lätt och enkelt.

Du får 20 timmar HELT GRATIS under en månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress och du är redo att köra igång! Ladda ner ChillGlobal nu


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Vilken är den bästa VPN tjänsten?

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.