Frågor & Svar ChillGlobalTitta på US Open utanför USA Online


Hur man ser US Open 2018 LIVE stream med VPN?

US Open Tennis Championship, fjärde och sista Grand Slam för 2018, börjar den 28 augusti på Flushing Meadows, New York, USA. Många kanaler kommer att sända händelsen live online. Följande guide visar hur du får tillgång och tittar på dessa kanaler med ChillGlobal VPN. Titta på US Open 2018 i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Frankrike eller Tyskland.

US Open Tennis Championship är ett evenemang som du kommer att vilja se från början till slutet, oavsett om du är ett lagom mycket eller hardcore tennis-fan. Om du inte har kabel-TV eller befinner dig utanför USA, kolla US Open på webben! Det är ett mycket enklare alternativ en man tror. Men de flesta har ingen anining eller ens vet var man ska börja. Därför ger vi dig här en kort och informativ guide om hur du kan njuta av Grand Slam online.

Detta är allt du behöver; lite tålamod, en nypa kreativitet och en bra VPN!

Varför är en VPN så viktig?

De flesta streamingtjänster som är värda din tid (eller pengar) brukar ha någon typ av geoblockeringsfunktion. Ta till exempel Fox Sports, som sänder US Open i år. Det är ett utmärkt alternativ om du är i USA. Men stort sett omöjligt att komma åt den från någon annan plats än just där

Dessutom behöver du fortfarande ge information från din kabelleverantör, även om du planerar att bara titt online. Och eftersom det är omöjligt om du råkar vara någon annanstans, till exempel i Europa, behöver du en alternativ lösning. Och detta mina damer och herrar, är där ChillGlobal VPN räddar dagen!

Kort sagt, ett virtuellt privat nätverk ger dig IP-adresser som du kan använda för att "ändra" din virtuella plats när som helst och var som helst. Genom att använda ChillGlobal VPN kan du komma åtdet blockerade innehållet och i det här fallet njuta av US Open, oavsett var du är!

Titta på 2018 US Open på ESPN (US)

Om du vill titta på US Open 2018 LIVE Stream online i HD, är ett alternativ SBS. Det enda problemet är att den australiska överföringskanalen är geo-blockad utanför Australien. För att kringgå dessa regionala begränsningar måste du dölja din riktiga plats online. Det är precis vad du gör när du använder en VPN och är mycket lättare än du tror.

Först behöver du en VPN med servrar i Australien. ChillGlobal VPN är ett utmärkt alternativ! 

Nu kan du få tillgång till SBS som om du bodde i Australien.

Slutligen, gå till SBS webbplats eller använd SBS appen för att titta på US Open 2018 live online.

Tänk på att användningen av VPN inte eliminerar behovet av abonnemang på de kanaler du vill avblockera. Eftersom SBS är en gratiskanal behöver du inte oroa dig för det. Du kan också se det live i USA

Anslut till någon VPN-plats i USA

Besök espn.com/tennis (du kan behöva ange informationen från din amerikanska kabelleverantör för att kunna överföra).

Slappna av och njut!

Psst! Du kan också få ESPN gratis med hjälp av den kostnadsfria provversionen av Sling TV eller gratisversionen av PlayStation Vue. Kom ihåg att ansluta till en amerikansk VPN-server först!

Team Djokovic eller laget Murray?

Tror du Djokovic har vad som krävs för att vinna i år igen? Eller kommer Andy Murray att ta hem Grand Prize denna gång? Rafael Nadal, Andy Murray och Rodger Federer är favoriter för manliga singlar. Serena Williams är nummer ett igen; Petra Kvitova, Maria Sharapova och Caroline Wozniacki är de andra favoriterna.

Titta på US Open 2018 Online Streaming med ChillGlobal VPN.


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på US Open utanför USA Online

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.