Frågor & Svar ChillGlobalTitta på The Nightmare Before Christmas Online


Dan före dan, före dan, före dopparedagen. Vad ger mer julstämning än att krypa upp i soffan med glögg och pepparkakor framför en julfilm som The Nightmare Before Christmas? Med ChillGlobal kan du använda ditt Netflix konto vart du än befinner dig under jullovet!

The Nightmare Before Christmas är kanske en av de mest klassiska jufilmerna i USA. Denna animerade film från 1993 är producerad och skriven av Tim Burton och regisserad av Henry Selick. Filmen utspelar sig i en fantasivärld där varje högtid har en egen stad. I Halloween Town härskar Pumpakungen Jack Skellington ett läskigt skelett för varje år i hemlighet tröttnar mer och mer på Halloween. Till sist vandrar han iväg och hamnar av en tillfällighet i Christmas Town. Han älskar stämningen och blir inspirerad att experimentera för att ta reda på vad julen egentligen är

När du är ute och reser kan du dessvärre inte använda till ditt svenska Netflix konto som du betalar för, eftersom de endast fungerar i Sverige. Denna begränsade tillgång till en tjänst till en viss region eller regioner kallas geo-begränsning eller blockering och är numera ett väldigt vanligt, men ack så irriterande, problem för alla underhållningstjänster online. Men vi här den bästa julklappen till dig i år! Med ChillGlobal kan du fortsätta att använda ditt svenska (eller engelska, franska o.s.v) Netflix-konto eller streaming plattform och se svensk jul TV utomlands. 

Använd ChillGlobal för att titta på The Nightmare Before Christmas online

En geo-blockering spårar vart du befinner dig med hjälp av din IP-adress. Om du befinner dig utanför området för tillgång till en viss tjänst, kommer du att nekas åtkomst.
Det enklaste sättet att lösa detta är att skaffa en annan IP-adress, det vill säga dölja din IP-adress med vpn och så att det verkar som du använder Internet från sändningslandet. Låter det komplicerat? Med ChillGlobal löser du detta med endast ett par knapptryck.

ChillGlobal ansluter dig till Internet via supersnabba servrar, den synliga IP-adressen kommer därför att vara vår server. Allt du behöver göra är att välja en server från det land du vill använda Internet ifrån och problemet är löst!

Du får 20 timmar HELT GRATIS under en månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress och du är redo att köra igång! Ladda ner ChillGlobal nu

KOLLA IN och GILLA ChillGlobal på Facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på The Nightmare Before Christmas Online

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.