Frågor & Svar ChillGlobalTitta på Robinson i TV4


I år är det 20 år sedan Robinson sändes i svensk tv för första gången. Versionerna av Robinson har varit många sedan det blev en enorm tittarsuccé i Sverige 1997.Nu är det dags igen, Robinson är tillbaka i TV4 och TVPlay med premiär den 18 mars klockan 21.00 . Och även i årets upplaga krävs kunskaper i överlevnad, en stark kämparglöd och slughet om man ska klara sig hela vägen. Programmet utspelar sig i år på en av öarna i Yasawagruppen i Fiji som ligger mitt i Stilla Havet, tre timmar med flyg österut från Australien. Robinson Fiji är den sjuttonde säsongen av svenska Expedition Robinson och Anders Öfvergård är ny programledare. Dokusåpan går ut på att leva på en öde, tropisk ö och utföra olika tävlingar. Där är två eller flera lag som möts i diverse tävlingar. Det förlorande laget ska sedan gå till ett ö-råd, där laget måste rösta ut en av sina egna deltagare. En person som tillslut kommer stå som segrare och vinnare av en halv miljon kronor.

Promgramformatet skapades av engelsmannen Charlie Parsons, men ingen TV-kanal eller produktionsbolag i England trodde på idén. Det gjorde dock det svenska produktionsbolaget Strix Television som blev först i världen med att producera programmet i verkligheten. Expedition Robinson blev snabbt mycket populärt och är idag ett av Sveriges mest populära TV-program genom tiderna. Programmet har numera också producerats i Ungern, Turkiet, Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Israel, Italien, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Polen, Ryssland, Tyskland, Rumänien och USA

Här är årets deltagarna: 

Nick Söderblom, 51 år, Stockholm.
Yrke: Föreläsare/Coach.
Personlig sak: Engångsrakhyvel.

Carolin Helt, 45 år, Jönköping.
Yrke: Personlig tränare.
Personlig sak: Epilator.

Désirée Steno, 19 år, Stockholm.
Yrke: Student.
Personlig sak: Fiskenät.

Daniel DK Westlund, 30 år, Äppelbo.
Yrke: Säsongsarbetare.
Personlig sak: Cyklop.

Henric Månsson, 45 år, Kristianstad.
Yrke: Samtalsterapeut.
Personlig sak: Cyklop.

Marie Rydne, 44 år, Göteborg.
Yrke: VD.
Personlig sak: Pincett.

Henrik Norgren, 37 år, Strömstad.
Yrke: Polis.
Personlig sak: Fiskenät.

Nicoline Artursson, 24 år, Stockholm.
Yrke: VD.
Personlig sak: Dagbok.

Ida Lindström, 21 år, Skellefteå.
Yrke: Undersköterska.
Personlig sak: Hampagarn.

Victoria Heaps, 45 år, Stockholm.
Yrke: Personlig assistent.
Personlig sak: Simglasögon.

Jim Bengtsson, 60 år, Sjömarken
Yrke: Säljare.
Personlig sak: Frisyrgele

Johan Andersson, 28 år, Stockholm.
Yrke: Makeup-artist.
Personlig sak: Tandborste.

Robert Follin, 46 år, Karlshamn.
Yrke: Stuntman.
Personlig sak: Fiskenät.

Lillemor Näzell (fd Åström), 39 år, Stockholm.
Yrke: Drönarkonsult.
Personlig sak: Bok

Lina Ohlsson, 26 år, Malmö.
Yrke: Idrottslärare.
Personlig sak: Kudde.

Pascal Mazza Ramsby, 25 år, Malmö.
Yrke: Personlig tränare.
Personlig sak: Klätterrep.

Befinner du dig utanför Sverige? Inga problem! Streama Robinson och få tillgång till andra svenska TV-program online med ChillGlobal och undvik geoblockering utanför Sverige

ChillGlobal ansluter dig till Internet via supersnabba servrar, den synliga IP-adressen kommer därför att vara vår server. En geo-blockering spårar vart du befinner dig med hjälp av din IP-adress. Om du befinner dig utanför området för tillgång till en viss tjänst, kommer du att nekas åtkomst.

Det enklaste sättet att lösa detta är att skaffa en annan IP-adress, det vill säga dölja sin IP-adress med vpn och så att det verkar som du använder Internet från någon annanstans än där du egentligen är.
Allt du behöver göra är att välja en server från det land du vill använda Internet ifrån och problemet är löst!

Du får 20 timmar HELT GRATIS under en månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress och du är redo att köra igång! Ladda ner ChillGlobal nu

KOLLA IN och GILLA ChillGlobal på Facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på Robinson i TV4

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.