Frågor & Svar ChillGlobalTitta på Oscarsgalan


Vem planerar att stanna upp hela natten den 4 mars 2018? Oavsett om du är nyfiken på vem som ska kommer ha den bästa (eller värsta) festblåsan eller vem som vinner de flest priser. Oscarsgalan har någonting för alla!

Och den 90:e Oscargalan borde inte vara annorlunda. Den här gången kommer de mest eftertraktade priserna att delas ut den 4 mars 2018 på Dolby Theatre i Los Angeles och grund av årets Vinter OS görs det detta år i februari. Under Academy Awards är det alltid filmerna från föregående år som prisas, i detta fall därför filmerna från år 2017.

Och vem vet, kanske kommer förra årets otroliga missöde toppas detta år? Ni kommer väl ihåg när presentatörerna Warren Beatty och Faye Dunaway gick för att presentera vinnaren av "Bäst Film", och utropade musikalen "La La Land" som vinnare, fast det var "Moonlight" som var den faktiska vinnaren. Anledningen: de hade fel kuvert. Hoppsan!

Årets kioskvältare är filmen "The Shape of Water" med hela 13 Oscar-nomineringar! Och legendariska Meryl Streep är nominerad för tjugo gången.

Oscarsgalan LIVE på TV och stream

Titta på live-sändningen av Oscar-prisutdelningen på abc.com. Den röda mattan täckningen börjar kl 6:30 east coast|3:30pacific, följt av prisutdelningen vid 8:00e|5:00p.

I Sverige sänds galan i Aftonbladet TV natten mellan den 4-5 mars. 

Som i det föregående året kommer presentationen av Oscarsceremonin 2018 att vara den amerikanska programledaren  Jimmy Kimmel som presenterar galan. Det har det redan klarlagts vem som kommer att få en Oscar för sitt livsverk; nämligen Donald Sutherland, känd för sitt arbete på "Hunger Games", "Moby Dick", "Art of War" och "A normal family".

Streama Oscarsgalan 2018 utomlands

Med ChillGlobal VPN för Firefox eller Google Chrome kan du även streama Oscarsgalan utomlands. Dessutom sparar vi inte någon data, med ChillGlobal är du helt säker och anonym på Internet. Du får tillgång till svensk TV utomlands, oavsett vart du befinner dig med svensk VPN.

Till skillnad från många andra plugins och program är ChillGlobal lätt att installera och använda. Det behövs ingen teknisk expertis. Vi gillar att hålla det snabbt och enkelt!

Vi erbjuder 20 timmars fri användning per månad (registrera dig här med din e-postadress). Om du behöver mer tid väljer du mellan ett av våra olika paket.

Gillar du bloggen? Kolla in vår Facebook-sida!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på Oscarsgalan

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.