Frågor & Svar ChillGlobalTitta på Moto Grand Prix utomlands


MotoGP Championship är redan igång för säsongen! De imponerande racingbanorna runt om i världen är redo att ta sig an 2017 med storm! Knappt inget slår ljudet av Grand Prix-motorerna. Är du redo för Jorge Lorenzo och Maverick Vinales tävla?

Om geografiska restriktioner hindrar dig från att titta på det spännande MotoGP Championships 2017 utomlands, oroa dig inte, vi har den lösning du letat efter! Titta på MotoGP med ChillGlobal från vart som helst i världen. Fortsätt läsa var du hittar de officiella MotoGP-stationerna med ChillGlobals VPN.
Ladda ner ChillGlobal och se MotoGP online från utlandet.

Så här ser du MotoGP online från utlandet

Det finns många kanaler och streaming tjänster som du kan använda. Men troligen kommer du stöta på geografiska hinder. Det betyder att du inte kan streama och inte heller titta på alla tävlingar online. Det är här en VPN-tjänst som ChillGlobal kommer till nytta! Med ChillGlobal blir du av med alla geografiska begränsningar!
Med ChillGlobal kan du fortsätta att njuta av det spännande MotoGP mästerskapet vart du än är!

Med en VPN ansluter du till olika servrar. Dessa servrar finns över hela världen och genom att ansluta till någon av dem, blir din virtuella plats helt magiskt ändrad! På så sätt undviker du geografiska begränsningar och kan komma åt blockerade kanaler. En VPN är också det bästa verktyget om du reser utomlands till en geografiskt begränsad region.

I den spännande första halvan av MotoGP såg vi Maverick Viñales ta ledningen. Valentino Rossi och Marc Márquez såg med förvåning på den nya Yamaha-åkaren som överraskade oss alla. Viñales överträffade alla med sin nya monstermaskin. 2017 blir ett spännande år för MotoGP och vi lär få se några spännande lopp.

Så vad väntar du på? Ladda ner ChillGlobal och njut av MotoGP online var som helst i världen!
Till skillnad från något andra tjänster eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen teknisk förkunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker lätt och enkelt.

Vi erbjuder en månads gratis användning av 20 timmar (registrera dig med din e-postadress)! Om du behöver mer ChillGlobal tid kan du välja bland ett av våra paket här!

Kolla och gilla ChillGlobal s Facebook-sida!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på Moto Grand Prix utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.