Frågor & Svar ChillGlobalTitta på Mindhunter online utomlands


Hur och varför ska jag titta på Mindhunter?
David Fincher, verkställande producent och chef för House of Cards, är huvudsakligen ansvarig för att starta den ursprungliga revolutionen av Netflix program. Det politiska dramat har vunnit otaliga utmärkelser och banade väg för allt från ”Orange is the new black” till ”The defenders”. Så förhoppningarna är givetvis höga för hans senaste serie, ett 70-tals drama som följer två FBI-agenter som försöker komma underfund med amerikas mest berömda seriemördare. Här är allt vi vet om Mindhunter hittills. Nu kan du se Mindhunter online från utlandet.

När kan jag se Mindhunter?
Alla 13 avsnitt kommer att vara tillgängliga från fredagen den 13 oktober. Vad handlar det om? Baserat på non-fiction boken av Mark Olshaker och John E Douglas från 1995, Mindhunter: Inne i FBI: s elite brottsenhet följer serien Holden Ford och Bill Tench, två FBI-agenter som intervjuar fängslade seriemördare. Förutom att försöka lista ut exakt vad som gör att de här ökända brottslingarna begår brott, använder paret denna information för att hjälpa till att lösa pågående utredningar. Deras chefer börjar snart att oroa sig för att Ford och Tench kommer mördarna allt för nära.

Ding, ding ding!

Att titta på Mindhunter online utomlands är superlätt, ändra din IP-adress med ChillGlobal! Det tar bokstavligen bara några sekunder! Allt du behöver göra för att komma igång är att registrera dig för en kostnadsfri månad, ladda ner ChillGlobals smart plugin för Mozilla Firefox eller Google Chrome! Installera ChillGlobal inom 20 sekunder!

That´s it! Med ChillGlobal får du obegränsad tillgång till allt online innehåll och surfar helt anonymt. Ändra din IP-adress med lätthet. För att se Mindhunter online utomlands behöver du bara ladda ner ChillGlobal - Prova nu!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på Mindhunter online utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.