Frågor & Svar ChillGlobalTitta på Jakten på tidskristallen på SVTplay


Titta på julkalendern online med ChillGlobal

I årets upplaga av julkalendern, Jakten på tidskristallen, ser vi bland andra Eva Rydberg och Rikard Wolff, och beskrivs så här:

"När onda krafter planerar att stanna tiden dagen innan julafton visar det sig att tre barn är de enda som har förmågan att resa till universums mitt och stoppa detta. Asrin, Lima och Max går på internatskolan Framtidsakademin, en skola för unga med unika egenskaper. De kan inte tro sina ögon när de upptäcker att professor Styregaards matematikprogram egentligen är ett hemligt projekt som ska rädda världen. Julkalendern sänds på SVTplay den 1 december".

Med ChillGlobals smart plugin för Firefox eller Google Chrome extension kan du se alla de bästa jul-TV programmen online, oavsett vart du befinner dig i världen!

Det gäller så klart inte bara julprogram utan vår tjänst har även en mängd andra super-funktioner också; titta på svensk TV, surfa på internet helt anonymt och få tillgång till betaltjänster som till exempel Netflix både hemma eller på jobbet eller om du befinner dig på resande fot.

Sändningsrättigheter för de flesta julprogram och TV online är begränsade till olika streaming plattformar som t.ex Netflix, Svtplay, TV4play etc .Men dessa streaming-sajter och kanaler har endast upphovsrättigheter att sända program i Sverige. Det verkar kanske bra, men orsakar ju dock problem för de som firar jul utomlands i år och självklart inte vill missa sina svenska jultraditioner.

När du är ute och reser har du dessvärre inte tillgång till ditt svenska Netflix konto som du betalar för, eftersom de endast fungerar i Sverige. Denna begränsade tillgång till en tjänst till en viss region eller regioner kallas geo-begränsning eller blockering och är numera ett väldigt vanligt, men ack så irriterande, problem för alla underhållningstjänster online. Men vi här den bästa julklappen till dig i år! Med ChillGlobal kan du fortsätta att använda ditt svenska Netflix konto eller streaming plattform och se svensk jul TV utomlands. Julen är räddad!

ChillGlobal ansluter dig till Internet via supersnabba servrar, den synliga IP-adressen kommer därför att vara vår server. Allt du behöver göra är att välja en server från det land du vill använda Internet ifrån och problemet är löst! ChillGlobal löser julens TV-tittande utan problem!

KOLLA IN och GILLA ChillGlobal på Facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på Jakten på tidskristallen på SVTplay

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.