Frågor & Svar ChillGlobalTitta på Handbolls VM i Frankrike utomlands


Titta på Handbolls VM på ditt eget språk, med din egen favorit kommentatorer bekvämt från din soffa oavsett var du än är i världen med ChillGlobal! Sätt stopp för alla typer av online censur och geoblockering samtidigt som du surfar på internet helt anonymt. Ett ChillGlobal konto kommer att hjälpa dig att kringgå alla typer av påtvingad censur och geografiska begränsningar, ger tillbaka din frihet online och obegränsad tillgång till hela internet! Med ChillGlobal kan du titta på VM i Handboll inom 20 sekunder oavsett vart du är. Så länge du har en internet- eller WiFi-anslutning, med ChillGlobal kommer du att kunna titta på Handbolls VM oavsett var du än är. Titta på vilken match du vill på ditt föredragna språk, hämta och installera ChillGlobal på 20 sekunder när du vill, du kan närsomhelst välja ett annat land

Vi använder endast premium servrar för att garantera en snabb och stabil anslutning. Säg hejdå till video buffering och långsam anslutning! ChillGlobal fungerar för följande länder: Australien, Österrike, Brasilien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Italien, Nederländerna, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA.

Här de fyra grupperna i 2017 års VM:

Grupp A (spelas i Nantes): Frankrike, Polen, Ryssland, Brasilien, Japan och Norge.
Grupp B (spelas i Metz): Spanien, Slovenien, Makedonien, Island, Tunisien och Angola.
Grupp C (spelas i Rouen): Tyskland, Kroatien, Vitryssland, Ungern, Chile och Saudiarabien.
Grupp D (spelas i Paris, Accorhotels Arena): Qatar, Danmark, Sverige, Egypten, Bahrain och Argentina.

Befinner du dig utomlands men vill ha kommentator på svenska? Ladda ner ChillGlobals Google Chrome extension eller vår Chillglobal smart-plugin för Firefox och välj kanal 5 i kanallistan så kan du fortsätta att titta på Handbolls VM oavsett vart du befinner dig!

Sveriges speltider i grupp D:

13 januari kl. 17.45: Sverige-Bahrain, Kanal 5
15 januari kl. 14.45: Argentina-Sverige, Kanal 5
16 januari kl. 20.45: Danmark-Sverige, Kanal 5
18 januari kl. 20.45: Sverige-Qatar, Kanal 5
20 januari kl. 17.45: Sverige-Egypten, Kanal 5

Installera ChillGlobal och titta på Handbolls VM här!

Happy Chillglobal

Gilla oss på Facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på Handbolls VM i Frankrike utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.