Frågor & Svar ChillGlobalTitta på 13 Reasons Why på Netflix utanför Sverige


13 Reasons Why är en Netflix-serie baserad på novellen med samma namn av Jay Asher och regisserat av Brian Yorkey för Netflix. Serien kretsar kring gymnasieeleverna Clay Jensen och hans vän Hannah Baker. Serien utvecklas kring Hannahs självmord efter att hon utsätts för en rad svåra situationer som andra personer på skolan orsakat. En låda kassettband inspelade av Hannah före hennes självmord detaljerar tretton orsaker varför hon avlutade sitt liv.

Serien har fått mestadels positiva recensioner från kritiker och publik, särskilt de två ledarrollerna, Dylan Minnette och Katherine Langford. Det lockade också kontroverser på grund av seriens grafiska skildring av problem som självmord och andra svåra ämnen. I maj 2017 meddelades att serien skulle förnyas för en andra säsong, planerad till premiär 2018.

Clay Jensen återvänder hem från skolan för att hitta en mystisk låda box på hans veranda. Den innehåller sju dubbelsidiga kassettband inspelade av Hannah, hans klasskompis och hemliga kärlek, som tragiskt begått självmord två veckor tidigare. På dessa band berättar Hannah sin sida av hur det gick till och ger tretton anledningar till att hon bestämde sig för att avsluta sitt liv.

Hur man tittar på 13 Reasons Why på Netflix utomlands

För att titta på 13 Reasons Why på Netflix utomlands måste du ha tillgång till ditt Netflix-konto. Ladda ner ChillGlobal VPN och använd ditt Netflix-konto vart du än befinner dig. När den enkla nedladdningen är klar, på mindre än 20 sekunder, väljer du bara servern från ett av de 15 deltagande länderna och din IP-adress kommer att döljas.

Snurrigt? Följ dessa enkla steg:

Ladda ner ChillGlobal och anslut till servern där du har ditt Netflix-konto och få en ny dold IP-adress. Logga in på ditt Netflix-konto oavsett var du befinner dig och titta på 13 Reasons Why.

Ladda ner ChillGlobal smart plug in nu och njut av Netflix var du än är!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på 13 Reasons Why på Netflix utanför Sverige

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.