Frågor & Svar ChillGlobalTitta på Stjärnorna på slottet utanför Sverige


Titta på internationell och svensk TV visar oavsett vart du än befinner dig!

Hur streamar du och tittar på Stjärnorna på slottet utanför Sverige eller ute och reser?

Enkelt! Installera ChillGlobals Google Chrome extension eller vår Chillglobal smart-plugin för Firefox till din webbläsare, klicka på Sverige-flaggan i manual mode och välj från SVT från kanallistan. Allt detta på mindre än 20 sekunder! 

Om Stjärnorna på slottet:

Under en vecka bor svenska stjärnorna tillsammans på Ericsbergs slott i Södermanland – där ökända ”Pintorpafrun” sägs gå igen. Varje deltagare är värd för en dag med aktiviteter, överraskningar och givande samtal. År 2016 flyttar följande sjärnor in:

Magnus Uggla, artist, 62 år, Stockholm

Svenska pop- och rocksångare som är känd för sina samtidssatiriska låttexter. Slog igenom med låten Varning på stan (1977) och har släppt över 20 album. Magnus Uggla har vunnit flera Rockbjörnar och Guldgadden för Sveriges bästa manliga artist 1999. Han har dessutom varit skådespelare och medverkat i kultfilmen G – som i gemenskap (1983).

Lia Boysen, skådespelare, 50 år, Stockholm

Lia fick sitt genombrott under nittiotalet i omtalade TV-serien Storstad. Hon har varit med i många produktioner och genombrottet kom 2000 i Peter Birros och Lokas Moodyssons tv-serie Det nya landet, där hon spelade fröken Sverige-tjejen Louise. 2007 belönades Boysen med en Guldbagge i kategorin bästa kvinnliga biroll för sin insats som Vera i filmen Sök.
Lia har medverkat i en lång rad TV-serier och filmer som Livvakterna och När mörkret faller.

Gunnel Fred, skådespelare, 61 år, Stockholm

Gunnel hade sin första huvudroll i tv-filmen På palmblad och rosor (1976). En roll hon blev mycket uppmärksammad för och resulterade i roller i Hemåt i natten (1977) och Jack (1977). Efter några år i filmbranschen tröttnade Gunnel med att spela samma person och började i stället jobba inom sjukvården. Efter en tid tog hon dock upp skådespeleriet igen och mellan 1979-1982 utbildade hon sig vid Scenskolan i Stockholm.
Gunnel arbetar på Dramaten och har bland annat haft roller i Ingmar Bergmans uppsättning av Per Gynt och Mats Eks uppsättning av Spöksonaten.
Hon har haft en varierande karriär med tynbåde gre tragiska roller till mer humoristiska som exempelvis i humorgänget Lorry.

Johannes Brost, skådespelare, 70 år, Stockholm

De flesta kanske mest känner igen Johannes Brost som som bartendern Torbjörn ”Joker” Jonasson i SVT:s Rederiet. Men han började sin karriär på teaterscenen efter en examen på Scenskolan i Malmö 1970. På 2000-talet har Brost förutom röstroller i animationer även medverkat i filmer som Bröllopsfotografen (2009) och Avalon (2012). Den senare resulterade i en Guldbagge för bästa manliga huvudroll.
Teateraktuell 2017 med Harold Pinters Aska i regi av Görel Crona.

Sofia Ledarp, skådespelare, 42 år, Stockholm

Har jobbat på Stockholms Stadsteater och Dramaten. TV-debuterade 2004 i miniserien Om Stig Petrés hemligheter. Efter ytterligare tv-roller filmdebuterade hon 2006 i Hannes Holms film Varannan vecka. Året därpå belönades hon med en Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll i rollen som Lena i filmen Den man älskar för vilken hon även tilldelats en rad internationella priser. Man har också kunnat se henne i filmtrilogin Millenium, baserad på Stieg Larssons romanserie med samma namn. Just nu aktuell i SVT-serien Fröken Frimans krig och som polis i ”Innan vi dör”,

Installera ChillGlobal och titta på Stjärnorna på slottet här!

Happy Chillglobal

Gilla oss på Facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Titta på Stjärnorna på slottet utanför Sverige

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.