Frågor & Svar ChillGlobalSuper Bowl LII online


Super Bowl det årliga mästerskapet i National Football League NFL. Men Super Bowl är så mycket mer och handlar inte bara om fotboll!

Innan matchen startar och under halvlek uppträder de mest populära amerikanska artisterna live och TV-tittarna får se några av de coolaste och mest spektakulära reklam-annonserna. För annonsörer och marknadsföringsbolag är Super Bowl inte bara en tävling utan också en väldigt eftertraktad möjlighet till uppmärksamhet åt sina varumärken.

Vill du titta på #SuperBowl? Streama matchen LIVE med #ChillGlobal

Vi hjälper dig att slippa resa hela vägen till drömmarnas land för att kunna titta på Super Bowl. Med ChillGlobal behöver du inte ens flytta från soffan. Titta på Super Bowl Live med ChillGlobal på mindre än 30 sekunder.

Höjdpunkter under årets Super Bowl:

• Pink kommer att öppna och sjunga den amerikanska nationalsången.

• Justin Timberlake uppträder i halvtid.

• Lag som tävlar är New England Patriots vs. Philadelphia Eagles

• Helt galet med konfetti när Vince Lombardi Trophy visas på fältet efter matchen.

NBC sänder Super Bowl i år och med ChillGlobal kan du se hela showen live på din dator. Men du kan såklart se andra TV-program än Super Bowl. Med ChillGlobal får du tillgång till all svensk TV online, vart du än befinner dig. Svensk VPN har aldrig varit enklare.

Ja det stämmer. Efter den otroligt lätta nedladdningen av ChillGlobal VPN väljer du bara NBC från listan av kanaler och du är redo för kick off! Ladda ner ChillGlobal nu!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Super Bowl LII online

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.