Frågor & Svar ChillGlobalStreama Vinter-OS 2018


Olympiska vinterspelen 2018 blir de 23:e (XXIII) olympiska vinterspelen och kommer att hållas i Pyeongchang i Sydkorea 9–25 februari. Invigningsceremonin kommer att äga rum den 9 februari 2018 i Pyeongchangs Olympiastadion.

Sporter
102 grenar i 15 sporter kommer att utövas i Pyeongchang 2018. Den Internationella Olympiska Kommittén beslutade den 8 juni 2015 att lägga till mix-dubbel i curling, big air för snowboard, lagtävling i alpint, och masstart i hastighetsåkning på skridskor som nya grenar till spelen 2018. Kommittén beslutade också att ta bort parallellslalom på snowboard. Nedan är alla sporter som kommer att utövas:

Tv-sändningarna i OS

Vinter-OS i Pyeongchang avgörs 9-25 februari. Tv-bolaget Discovery har tv-rättigheterna och sänder så här:
• Kanal 5: Huvudkanal, dygnet runt. De viktigaste svenska tävlingarna, inklusive ishockeyn sänds här. Sammandrag på eftermiddagarna. Magasinsprogram med Jessica Almenäs på kvällstid.
• Kanal 9: Kompletterar, bland annat när tävlingarna krockar.
• Eurosport 1: Här sänds ishockeyn.
• Eurosport 2: Bredare internationellt utbud
• Eurosport Play: En lång rad sändningar från en massa sporter.

Läs mer om hur du streamar Vinter-OS Live utanför Sverige här

Streama OS 2018 Live med ChillGlobal oavsett vart du befinner dig! Allt du behöver göra för att fortsätta följa din favoritsport utan begränsningar är att prenumerera på ChillGlobal här!

ChillGlobal fungerar med alla Google Chrome och Mozilla Firefox Internetwebbläsare och fungerar på alla operativsystem. Dessutom döljer ChillGlobal din IP-adress och skyddar din Internet-anslutning från oönskad uppmärksamhet när du tittar på idrottsevenemang eller annat innehåll online.

Till skillnad från något annat verktyg eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen teknisk kunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker enkelt och enkelt. Med ChillGlobal kan du streama svensk TV utomlands. Läs mer om svensk VPN och hur det fungerar här.

Du får 20 timmar GRATIS varje månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress! Vad väntar du på? Ladda ner ChillGlobal idag!

Kolla och kolla ChillGlobal s Facebook-sida!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Streama Vinter-OS 2018

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.