Frågor & Svar ChillGlobalStreama The Handmaid's Tale säsong 2


The Handmaid's Tale är en amerikansk drama TV-serie från 2017 skapad av Bruce Miller. Serien bygger på Margaret Atwood’s prisbelönta och bästsäljande roman roman med samma namn (den svenska titeln: Tjänarinnans berättelse) från 1985. Första säsongen av The Handmaid's Tale består av 10 avsnitt och hade premiär 26 april 2017 på Hulu. Serien förnyades för ytterligare säsong som hade premiär 25 april 2018.

Serien utspelar sig i en dystopisk framtid där en extremt religiös regering styr det totaliära landet Gilead (USA) efter det andra inbördeskriget där kvinnor, sk. ”Handmaids”, tvingas in i ett sexuellt slaveri och barnfödande i statens tjänst. Huvudrollen June/Offred spelas av Elisabeth Moss.

The Handmaids Tale vann åtta Primetime Emmy Awards från 13 nomineringar, inklusive Outstanding Drama Series, som blev den första serien på en streaming plattform att vinna en Emmy. Den vann också Golden Globe Awards för bästa tv-serie – Bäst Drama och Bästa Skådespelerska av Elisabeth Moss.

Handling:

I en nära framtiden faller födelseantalet till näst intill obefintligt till följd av sexuellt överförbara sjukdomar och miljöföroreningar. Med detta kaos tar den totalitära, kristna teonomiska regeringen i "Gilead" över makten efter ett inbördeskrig. Samhället är organiseras av makthungiga ledare i linje med en militariserad, hierarkisk regim av fanatism och nyskapade sociala klasser, där kvinnor är brutalt subjugerade och enligt lag inte får arbeta, äga egendom, hantera pengar eller läsa. Världsomspännande infertilitet har resulterat i att de få återstående fertila kvinnorna i Gilead som kallas "Handmaids" tvångsomhändertas, enligt en extremistisk tolkning av bibel. De delas ut till den härskande eliten, och flyttar hem till dem där de tvingas till rituell våldtäkt av sina manliga befälhavare för att bli gravida och föda barn åt dessa män och deras fruar.

Titta på The Hands Maid’s tale Online med VPN

ChillGlobal VPN ansluter dig till Internet via supersnabba servrar, den synliga IP-adressen kommer därför att vara vår server. En geo-blockering spårar vart du befinner dig med hjälp av din IP-adress. Om du befinner dig utanför området för tillgång till en viss tjänst, kommer du att nekas åtkomst. Här kan du läsa mer om varför du ska använda VPN. 

Det enklaste sättet att ”The Hands Maid’s Tale” Online är att skaffa en annan IP-adress, det vill säga dölja sin IP-adress med vpn och så att det verkar som du använder Internet från någon annanstans än där du egentligen är. Allt du behöver göra är att välja en server från det land kanalen du vill titta ifrån är och problemet är löst! Dessa kanaler visar ”The Hands Maid’s Tale” Online:

Canal 4 (Storbritannien, Gratis)
SBS (Australien, Gratis)
Hulu (USA)
Bravo (Kanada)
HBO Nordic (Skandinavien)

Du får 20 timmar HELT GRATIS under en månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress och du är redo att köra igång! Ladda ner ChillGlobal och titta på ”The Hands Maid’s Tale” Online nu!

KOLLA IN och GILLA ChillGlobal på Facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Streama The Handmaid's Tale säsong 2

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.