Frågor & Svar ChillGlobalStreama Svensk TV när du är utomlands?


Streama Svensk TV när du är utomlands?

Om du vill titta på svensk TV utomlands utan att slippa krångliga installationer som nästan alla andra konkurenter har, så har du kommit rätt. Tv för alla och ChillGlobal har skapat marknadens lättaste produkt för att titta på Svensk TV från utlandet eller på resan när du är utanför Sveriges gränser. Är du trött på att höra saker såsom VPN, DNS, Proxy server etc så har du också kommit rätt. Vi har marknadens enklaste produkt, och du är igång på några sekunder, och allting är automatiskt när du väl har ChillGlobal i din webläsare. Det kan inte bli enklare.

Du laddar bara ner vår lilla plugin på 5 sekunder, helt gratis, sedan kan du direkt titta på TV i Sverige eller vilken land du vill. Du väljer bara en kanal från vår kanallista. Det finns fler än 500 kanaler att välja mellan. Inga jobbiga installationer eller speciella inställningar krävs. Inga konstiga installationer och att du måste gå in under inställningar i din dator. Här är det enkel installation som gäller, och du har alltid 20 timmar gratis per månad.

För att titta eller streama Svenska TV kanaler utomlands så behöver du bara installer ChillGLobal en gång. Du behöver inte ens registrera dig för att prova på tjänsten. SÅ du kan vara helt lugn att testa vår service innan du ens anmäler din email. Gillar du sedan vår tjänst är du välkommen att använda den. Och vi lovar att den fungerar perfekt. 

Vi har även en kanalguide till alla Svenska TV kanaler som gör det busenkelt att bara välja och vraka bland alla svenska TV kanaler.

ChillGlobal är en en mycket stabil VPN/proxy tjänst. Den hackar och buffrar inte som andra VPN, samt du kan titta på TV i 15 andra länder. Inte bara som många VPN som erbjuder bara ett land, sedan får du betala för varje extra land. 

ChillGlobal är en perfekt tjänst som många vill ha tillgång till på semesters som kräver att man har en svensk IP adress. Det är viktigt att tänka på att man väljer en tjänst med hög stabilitet och hög hastighet.

Oavsett vilken TV-kanal man vill titta på så fungerar det perfekt med ChillGlobal. Man behöver inte oroa sig för att förlora bandbredd eller att uppkopplingen ska bli sämre. Det kan vara ett problem med andra tjänster då de har för många kunder på deras servrar. ChillGlobal använder alltid din egen uppkoppling och påverkar aldrig din bandbredd. Du kan alltid vara 100% säker.

Du kan också vara helt anononym, vi sparar eller loggar inte ditt surfande. Ingen ser var du gör när ChillGlobal är aktivt. MAO ingen ser vad du tittar på, vilka sidor du besöker, eller något annat som kan anses vara privat information.

Vår service gör det möjligt för alla som bor utomlands samt affärsresenärer runt om i världen att titta på sin favoritfilm eller TV-show från sitt hemland, oavsett var de är i världen, på ett lagligt sätt. Vårt nätverk av snabba servrar ansluter dig direkt till det land du behöver komma åt det innehåll du vill. Vi agerar inte som en IPTV eller en TV-boxleverantör, utan kopplar bara dig vidare till rätt hemsida och land.

Happy Surfing!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Streama Svensk TV när du är utomlands?

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.