Frågor & Svar ChillGlobalStreama Paradise Hotel


Paradise Hotel är en dokusåpa som kommer ifrån USA ursprungligen. Till skillnad från andra dokusåpor finns inga tävlingsmoment, utan hela programmet handlar om utröstningarna och för- och efterspelet kring dem. Genom att bli utan "partner" i parcermonin kan deltagarna rösta ut någon. Förutom detta är det mycket alkohol och fest

År 2005 sändes två svenska versioner i TV-kanalen TV4, med repris i TV400, med Josefin Crafoord som programledare. De två första svenska säsongerna var utspelade sig på hotell Villa Arabesque i Acapulco, Mexiko. Andra säsongen sändes hösten samma år och Jim Roslund stog till slut som vinnare. Under andra säsongen sändes även ett extraavsnitt varje vecka i TV400, kallat Paradise Hotel Extra, med de två gamla deltagarna Olinda Borggren och Patrick Larsson som programledare.

Den tredje säsongen vanns av Jackie Ferm och Patrik Bergholm. TV6 sände varje helg ett extraavsnitt som gick under namnet Paradise Hotel XL. I avsnittet sammanfattades veckans program och extramaterial som inte visats i TV. Den fjärde säsongen sändes i TV6 i avsnittsrepriser.

Femte säsongen av Paradise Hotel spelades in i Mexiko hösten 2013 och sändes i TV3 senare på hösten, med start den 18 november med Malin Gramer som programledare. TV3 sände webb-tv-programmet Studio Paradise live varje vecka, med Rebecca Simonsson som programledare och Salvatore "Salvan" Scappini som bisittare.

Den femte säsongens vanns av Jesper "Jeppe" Johansson och Aina Lesse. Jeppe valde att släppte sin kula på 200 000 kr vilket gjorde att hans partner Aina inte fick någonting av prispengarna. De resterande 300 000 kronorna delades upp mellan de gamla deltagarna Anja, Anna-Katarina, Jesper, Mia, Linnea, Nicklas, Paulina, Thobias, Thobias "TH" och Samir som fick 30 000 kr vardera.

2017 sändes den 10:e (!) säsongen på Viafree och en delad första plats togs hem av Anna Pankova och Jonathan Hermansson.

Den svenska versionen av Paradise Hotel vann Kristallen 2014 i kategorin "Årets dokusåpa" med Mia Berg som producent.

Streama Paradise Hotel online med ChillGlobal och undvik geoblockering utanför Sverige

ChillGlobal ansluter dig till Internet via supersnabba servrar, den synliga IP-adressen kommer därför att vara vår server. En geo-blockering spårar vart du befinner dig med hjälp av din IP-adress. Om du befinner dig utanför området för tillgång till en viss tjänst, kommer du att nekas åtkomst.

Det enklaste sättet att lösa detta är att skaffa en annan IP-adress, det vill säga dölja sin IP-adress med vpn och så att det verkar som du använder Internet från sändningslandet.
Allt du behöver göra är att välja en server från det land du vill använda Internet ifrån och problemet är löst!

Du får 20 timmar HELT GRATIS under en månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress och du är redo att köra igång! Ladda ner ChillGlobal nu

KOLLA IN och GILLA ChillGlobal på Facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Streama Paradise Hotel

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.