Frågor & Svar ChillGlobalStreama Oscarsgalan 2017 LIVE utanför USA


Den 26 februari går Oscarsgalan 2017 av stapeln. 

Här kan du läsa hur du streamar Oscarsgalan 2017 LIVE utanför USA med ChillGlobal
Det är inte långt kvar till Oscars 2017 och spänningen ökar! Årets mest glamorösa Hollywood event där de bästa skådespelarna och skådespelerskorna ska kåras.

Här kan du läsa om hur du får tillgång till de nominerade filmer som ännu inte släppts på bio samt allt du behöver veta om ceremonin i år och, naturligtvis, hur du ser den live.

När är Oscars ceremonin? År 2017 Academy Awards ceremoni kommer att hållas söndagen, den 26 februari, på Dolby Theatre i Hollywood & Highland Center i Los Angeles och kommer att sändas live på ABC, samma plats sedan 2001. 

Hur streamar man Oscarsgalan live från utlandet? Live från Academy Awards kommer sändas på ABC.com och i appen WATCH ABC för mobil och Smart-TV. Eftersom sändningarna kommer att begränsas på grund av geografiska restriktioner, innebär detta att det blir oåtkomliga från utlandet. Dock är allt du behöver att göra är att ändra din IP-adress till det lans land där programmet visas. Både amerikanska medborgare och all andra som reser eller bor utomlands eller icke bosatta i USA men ändå vill se galan kan göra detta direkt med ChillGlobal! 

Här är exakt hur du får tillgång till Academy Awards i år: 
Hämta och installera ChillGlobapå mindre än 20 sekunder. Anslut till den server och den kanal som du vill streama. (I detta fall USA). Gå till ABC hemsida och börja streama! Enklare kan det inte bli!

Titta på Oscarsgalan live var som helst i världen. Skaffa en ny IP-adress och streama gratis utomlands! Låt inte vart du befinner dig hindra dig från att se det största Hollywoodeventet på hela året, ladda ner ChillGlobal redan idag!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Streama Oscarsgalan 2017 LIVE utanför USA

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.