Frågor & Svar ChillGlobalStreama Game of Thrones säsong 7 online


För nästan ett år sedan sändes den 6:e säsongen av den extremt populära fantasy TV-serien Game of Thrones. Men om drygt än en vecka är det dags för premiären av säsong 7! Är du ett troget GOT fan? Har hittar du all information om hur du streamar Game of Thrones säsong 7 online.

Yes, du hörde rätt, Game of Thrones säsong 7 har premiär hos HBO Nordic och C More 17 juli! Men om du inte kan vänta tills dess eller befinner dig utomlands så släpps GOT i USA redan på söndag kväll den 16 juli 21:00 ET på HBO och i Storbritannien på måndag morgon den 17 juli vid 02:00 Sky Atlantic. Sista avsnittet kommer sändas sex veckor senare den 27 augusti. ChillGlobal det är det bästa valet för att inte missa ett enda avsnitt av Game of Thrones säsong 7 på tv! Så här streamar du Game of Thrones säsong 7 online:

Okej då kör vi! Om du har ChillGlobal installerat på din dator kan du titta på Game of Thrones hemma utan problem! Här hittar du allt du all information för att streama Game of Thrones säsong 7 online med ChillGlobal utan krångel. På bara två minuter har du allt du behöver för att se säsong 7 fick när det sänds på HBO!

Se Game of Thrones med ChillGlobal. Om du har ChillGlobal installerat, är det en enkel match att se Game of Thrones från utlandet via Mozilla Firefox eller Google Chrome. Genom att installera plugin eller Chrome extension som ChillGlobal kan du streama serier som Game of Thrones direktsänt vart som helst i världen.

Nu när du vet allt detta, är det dags att testa! Du kan titta på TV i USA, England, Frankrike och många fler! Men först av allt, registrera dig för att testa ChillGlobal gratis här. ChillGlobal smart-plugin för webbläsaren Mozilla Firefox och Google Chrome tar inte upp något utrymme alls, laddas ner och installeras på 20 sekunder (även för icke data-experter!) och du får 20 timmar GRATIS i månaden. Ingen kreditkorts information behövs, bara din e-postadress och du är redo!

Du får nu tillgång till allt online-innehåll från 15 deltagande länder, oavsett var du befinner dig! Till exempel, om du har betalat för HBO hemma, kan du ansluta och få tillgång till ditt konto oavsett vart du än är! Du kan se HBO utanför Sverige utan problem, då din IP-adress ändras och du surfar helt anonymt; du omdirigeras proxies av ChillGlobals supersnabba servrar i alla de deltagande länderna: FRIHET!

Vad väntar du på? Laddat ner ChillGlobal idag! Allt du behöver göra är att registrera dig här. Och du får tillgång till TV i hela världen, oavsett var du befinner dig. Oavasett om du vill titta på TV, få tillgång till betalservice av streaming, följa sport från utlandet eller jämföra priser och uppleva fördelarna med online shopping, är ChillGlobal lösningen för dig! Få friheten att komma åt alla geoblockerade sidor online, när du vill.

Världen är din!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Streama Game of Thrones säsong 7 online

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.