Frågor & Svar ChillGlobalSpela Online Poker vartsomhelst i världen


Online Poker får bara fler och fler anhängare. Gå in på vilket kasino som helst i Las Vegas och du kan förvänta dig att se flera Texas Hold'em-spel äga rum samtidigt. Den snabba ökningen av populariteten hos poker har skapat en stor efterfrågan på spelet online. Även om det inte finns något bättre än att titta på pokerspel irl, har online-poker flera fördelar som lockar spelare som är intresserade av att lära sig spela poker från vartsomhelst i världen.

Att lära sig att spela online-poker var som helst i världen kräver att spelare komma till det virtuella bordet med mer än en ficka full av pengar. Din bärbara dator eller stationära måste inneha flera minimi systemkrav. Online-pokerrummen arbetar med avancerad programvara som kräver super-snabba mikroprocessorer och ett stort slumpmässigt åtkomstminne. Oavsett om du ansluter till ett online-pokerspel från ditt hotellrum i Montreal eller dubblar en bra hand när du spelar online på en av  öarna i södra Stilla havet, så krävs det att din enhet åtminstone har ett Windows XP-operativsystem. De flesta online pokerportaler kräver också en processor på 400 megahertz, 128 RAM och 60 megabyte ledigt diskutrymme. Du behöver också en bredbandsanslutning som tydligt presenterar bilden på online-pokerbordet på en bildskärm som har en upplösning på minst 768 av 1024.

Vinna eller försvinna?

Hur man spelar poker online från var som helst i världen innebär också att du måste lära dig att vinna på online-poker. Oavsett om du ser misslyckande online i Paris eller New York måste du ha kompetenser som är unika för andra onlinespelare. Online-poker eliminerar icke-verbala ledtrådar som indikerar om dina motståndare bluffar eller om du verkligen har en bra hand. Bristen på icke-verbal tecken betyder att online-poker lägger större vikt vid statistiska sannolikheter. Du måste snabbt beräkna oddsen i ett stort antal potentiella händer, eftersom de bästa online pokerrummen innehåller virtuella tidtagarur som visar hur lång tid du har på dig att fatta ditt beslut.

Poker har blivit ett av de mest populära spelen online. Den virtuella förlängningen av World Series of Poker gör det möjligt för spelare att tävla runt om i världen. För att ge sig på en onlineturneringstitel måste du spela på en dator som har flera systemkrav. När ditt datorsystem uppfyller normerna för online-poker kan du tävla mot några av de bästa pokerspelarna i världen.

Men hur får man tillgång webbplatser för onlinespel som de som bara är tillgängliga i USA? Lyckligtvis är allt du behöver göra gnom att klicka på ChillGlobal ikonen; välj den amerikanska flaggan och et voilá! Du är nu i USA, problemet löst! Med en svensk VPN installerad ser det ut att du surfar från en annan plats och ingen har tillgång till din personliga information och du är också skyddad om du använder offentlig WiFi för att spela poker eller titta på svensk TV utomlands.

Prova ChillGlobal på din dator eller laptop, helt gratis! Om du använder Chrome, ladda ner vår smart plug in här. Du får 20 timmar GRATIS VARJE månad (registrera dig med bara din e-postadress). Om du behöver mer ChillGlobal-användartid kan du välja mellan ett av våra paket här.

Kolla och GILLA vår Facebook-sida


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Spela Online Poker vartsomhelst i världen

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.