Frågor & Svar ChillGlobalSe sport utomlands


OS, UEFA, Tour de France, British Open, Champions League, rugby…listan är lång om du är en sann sportfantast! Och om du trots semestertider inte vill missa en endaste spännande minut av sporttablån, bör nerladdning av ChillGlobal´s VPN vara nummer ett på ”att göra”-listan i dag.

Inget är väl mer frustrerande än att befinna sig i ett land som inte erbjuder direktsändningar av dina favorit sportevenemang? Vem vill höra om seger sista minuten via Twitter eller titta på videoreprisen? Till exempel, om du befinner dig i Spanien, Frankrike eller något annat land som geoblockerar dig från att titta på sport och du vill till exempel se på en match av brasiliansk fotboll i realtid? Lösningen är enkel! Prenumerera på VPN för direktsänd sport och du får omedelbart plats på första parkett, oavsett vart du befinner dig, till alla online sportmatcher utomlands.

Hur fungerar ChillGlobals VPN?

En VPN är ett virtuellt privat nätverk som används av tusentals människor lika frustrerade som du på bristen av alternativ kabel-tv eller tv i hemlandet eller där Internet är begränsat. VPN ersätter också osäkra nätverk som kan äventyra identifieringen av din IP-adress när du surfar online.

Se sport utomlands online även under semestern!

Använd ChillGlobal att se titta på idrottsevenemang utomlands på nätet
Ett virtuellt privat nätverk fungerar med alla Google Chrome och Mozilla Firefox Internetwebbläsare och fungerar på alla operativsystem. Allt du behöver göra för att fortsätta följa din favoritsport utan begränsningar är att prenumerera på ChillGlobal här!

ChillGlobal konfigurerar programvaran för ditt val och ansluter till servrar som ger snabb och oändliga streaming av dina favorit sportevenemang!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Se sport utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.