Frågor & Svar ChillGlobalSe Friidrotts-VM 2017 utomlands


Under 10 dagar mellan 4 och 13 augusti går friidrotts-VM i London av stapeln i London. Det var här på denna plats där den snabbaste mannen på jorden, Usain Bolt, tog hem inte mindre än tre guldmedaljer under 2012. Det ryktas även om att denna tävling också kan vara den sista för Jamaica legenden. Detta VM går kanske till historien om inte bara för Bolt utan alla andra talanger som deltar. Detta vill du inte missa!

London är hem för de bästa idrottarna på jorden under augusti. Queen Elizabeth Stadium Olympic Park är värd för sextonde upplagan av en av de mest prestigefyllda idrottsevenemang i världen.

Hur gör man då?

Jo man missar inte en minut gen óm att se det live med ChillGlobals VPN!  Men det inte alltid så lätt att hitta en bra service och kunna streama utan krångel. Med geoblockeringar som det största hindret- om du befinner dig utanför landet för webbplatsen, hindrar geografiska begränsningar dig från tillgång till online innehåll. Men lingen fara, med ChillGlobal kan du tryggt se Friidrotts- VM Live även utanför Sveriges gränser.

ChillGlobals VPN  är lösningen på alla dina problem!

En VPN eller ett Virtuellt Privat Nätverk fungerar med alla Google Chrome och Mozilla Firefox Internetwebbläsare samt alla operativsystem. Allt du behöver göra för att följa VM utan begränsningar är att ladda ner ChillGlobal här!

Du får en snabb, pålitlig och säker anslutning utan avbrott.

Dessutom döljer ChillGlobal din IP-adress och skyddar din Internet-anslutning från oönskad uppmärksamhet när du tittar på idrottsevenemang eller annat innehåll online

Med ChillGlobal ser du friidrotts- VM oavsett vart du befinner dig

Heja Sverige!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Se Friidrotts-VM 2017 utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.