Frågor & Svar ChillGlobalSe den nya säsongen av Stranger Things utomlands


Stranger Things var en Netflix-hit förra året och vann flera priser, inklusive fem Emmys. Denna science fiction / horror-serie handlar om övernaturliga händelserna kring en pojke i en liten stad i Indiana på 1980-talet. Den andra säsongen av Stranger Things är planerad att släppas på Netflix i slutet av oktober 2017. Men ska du ut och resa eller inte vara hemma vid denna tidpunkt och därför inte har tillgång till att se detta innehåll. Ingen fara! Vi har lösningen för dig hur man får tillgång och tittar på andra säsongen av Stranger Things online!

ChillGlobal är den bästa lösningen för att få tillgång till begränsat innehåll och titta på andra säsongen av Stranger Things online utanför Sverige. Nu kan du se andra säsongen av Stranger Things online utomlands.

Resumé av säsong 1 av Stranger Things
Allt började i november 1983, i ett laboratorium i USA:s energi-department. När laboratorieforskare lyckades öppna en tunnel till en alternativ dimension kallad "Upside Down". Ett monster lyckas ta sig ut ur den alternativa världen och kidnappar Will Byers (Noah Schnapp). Detta leder till ett omfattande sökuppdrag som leds av hans mamma Joyce Byers (Winona Ryder) och polischefen Jim Hopper (David Harbour).
Under tiden får Wills vänner, Mike Wheeler, Dustin Henderson och Lucas Sinclair hjälp från Eleven (Millie Bobby Brown), en udda tjej med superkrafter som har flytt från labbet tidigare.

Hur man tittar på andra säsongen av Stranger Things online utomlands
För att titta på andra säsongen av Stranger Things på Netflix från utomlands, behöver du en VPN-tjänst för att få tillgång till ditt Netflix-konto. > Ladda ner ChillGlobal och börja titta! När nedladdningen är klar, på mindre än 20 sekunder, väljer du enkelt servern från ett av de 15 deltagande länderna och din IP-adress kommer att döljas helt automatiskt.

Låter det krångligt? Följ dessa enkla steg:

Ladda ner ChillGlobal och anslut till servern där du har ditt Netflix-konto och få en ny dold IP-adress.
Logga in på ditt Netflix-konto, oavsett var du befinner dig och titta på andra säsongen av Stranger Things!

När jag kan se andra säsongen av Stranger Things online utomlands?
Andra säsongen av Stranger Things kommer att släppas på Netflix den 27 oktober 2017.
Om du inte har sett första säsongen av Stranger Things säsong 1, finns den fortfarande tillgänglig på Netflix.

Ladda ner ChillGlobals smart plug in nu och njut av all TV från 15 olika länder!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Se den nya säsongen av Stranger Things utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.