Frågor & Svar ChillGlobalProxy vs VPN


1. Online-säkerhet

VPN: Ger högkryptering på upp till 256 bitar. VPN som ett säkert valv, när du använder det, är all din kommunikation helt säker.

Proxy: Ger mycket låg säkerhetsnivå. Endast i SSL-anslutningen är allt krypterat.

2. Sekretess på nätet

VPN: All din data är helt krypterat och därför kan ingen komma åt din integritet, inte ens din ISP kan styra dina aktiviteter.

Proxy: Alla kan få tillgång till din privata data.

3. Online frihet

VPN: Du får tillgång till vilken webbplats som helst i hela världen och kan därmed titta på svensk tv utanför Sverige.

Proxy: Fungerar endast för vissa geografiska begränsningar och tar sig inte över starka brandväggar eller censur.

4. Hastighet

VPN: Den bästa lösningen för att öka din Internet-hastighet, till exempel SmartDNS. En VPN äventyrar inte hastigheten.

Proxy: Äventyrar Internethastigheten i alla högsta grad på grund av överbelastade servrar.

5. Kompatibilitet

VPN: Fungerar med alla operativsystem och enheter; till exempel Windows Linux, Mac och routrar.

Proxy: Begränsad endast för vissa webbläsare.

6. Pålitlighet

VPN: Det mest sofistikerade verktyget för att garantera din säkerhet, integritet och frihet online. Därför 100% pålitlig. ChillGlobal är den mest pålitliga VPN-tjänsten på marknaden.

Proxy: Fungerar bara för att kringgå geo-begränsade kanaler och ger ingen säkerhet. Därför inte pålitlig.

7. Stabilitet

VPN: 99,9% stabil och ger maximal upptid.

Proxy: Maximalt driftstopp, även om du är mitt i nedladdningen eller streaming.

ChillGlobal VPN krypterar din IP-adress. Om du har svensk VPN installerad på datorn ser det ut att du surfar från en annan plats och ingen har tillgång till din personliga information. Med ChillGlobal är du också skyddad om du använder offentlig WiFiför att titta på svensk TV utomlands.

Ladda ner ChillGlobal idag!

Kolla in och GILLA vår Facebook-sida


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Proxy vs VPN

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.