Frågor & Svar ChillGlobalJämför priser online


Att spara pengar är en av de många fördelarna som en VPN för din webbläsare som ChillGlobal har att erbjuda. Med ChillGlobal får du tillgång till allt onlineinnehåll i 15 olika länder (oavsett vart du befinner dig). Det gör det superlätt att ta sig tid och jämföra olika priserna mellan olika länder. Du kommer att märka att priserna på flygbiljetter, biluthyrning och hotell kan skilja sig oerhört mycket beroende på vilket land du surfar i!

I grund och botten betyder det att vi alla (helt ovetandes) är offer för prisdiskriminering online. Men med ChillGlobal skippar du dessa irriterande geoblockeringar och får tillgång till alla 15 länder. Även online shopping från Amazon eller Asos kan göra stor skillnad. Inte bara i pris, men också i deras produktval.

Vad väntar du på? Prova ChillGlobal’s smart plugin för din Firefox webbläsare eller Google Chrome Extension gratis! Varje månad har du 20 timmar fri använding utan kostnad eller registerering. 

Installera nu och börja spara pengar!

ChillGlobal är inte ett program och är därför mycket lättare att installera och ta bort. Du behöver ingen teknisk kunskap för att installera ChillGlobal och tar inte heller upp något av din datorns dyrbara utrymme.

Genom att använda ChillGlobal smart plugin för din webbläsare kan du undvika popup-fönster och felmeddelanden som informerar att innehållet du vill se är inte tillgängligt där du befinner dig. Olikt annat än något annan tjänst eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen teknisk kunskap behövs! Vi tycker om att hålla det lätt och enkelt.

Genom att använda en tjänst som ChillGlobal är allt du gör privat och du omdirigeras av proxies via ChillGlobal-servrarna från ett av de 15 deltagande länderna: Australien, Österrike, Brasilien, Kanada, Frankrike , Tyskland, Hong Kong, Italien, Nederländerna, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA. Det betyder att du i princip fungerar som ett "spöke" på Internet och det är därför omöjligt att blockera information för dig. ChillGlobal sparar inte helle data, vilket innebär 100% säkerhet och anonymitet för dig online.

Vi erbjuder en månadsfri användning av 20 timmar (registrera dig endast med din e-postadress)! Om du behöver mer ChillGlobal användartid kan du välja mellan ett av våra paket här. Genom att använda ChillGlobal kan du också spara på inköp online genom att jämföra priser mellan olika länder för exempelvis biluthyrning eller flygbiljetter.

Sammanfattningsvis: Med ChillGlobal kan du streama och titta på svensk TV utomlands, filmer, musik och sport utanför ditt hemland eller från 14 andra länder när du är hemma, spara stort på online-inköp och surfa på nätet helt anonymt.

Kolla in och Gilla ChillGlobal på Facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Jämför priser online

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.