Frågor & Svar ChillGlobalHur streamar man Tour de France 2018 utomlands


Tour de France 2018 går av stapeln 7:e juli till och med 29:e juli. Några av höjdpunkterna i den mest kända cykeltävlingen i världen inkluderar bergstoppar i Alpe d'Huez, Tourmalet och Aubisque under de så kallade bergsetapperna.

Förra årets vinnare Chris Froome kom 54 sekunder före Rigoberto Urán och Romain Bardet tog tredje platsen. Froomes Team Sky vann också lagklassen. Årets race börjar med en 199 km platt etapp till Fontenay-le-Comte.

Den 105: e Tour de France lovar några svåra steg: de kullerstensade Paris-Roubaix passagerna och de branta ramperna. I år äger Great Départ på Atlanten ön Noirmoutier-en-l'Île.

I år är det flera nya ändringar i Tour de France-reglerna som borde ge mer spänning och säkerhet.

Lagdeltagare

Från och med 2018 kommer det att finnas åtta deltagare istället för nio per lag: detta är utan tvekan den mest imponerande nyheten i Tour de France i år. Enligt tävlingsorganisatörerna bör detta generera mindre agglomerering och mer säkerhet, men eventuellt också förändra taktiken hos de enskilda lagen.

Ny tidsbonus

Under 2018 Touren finns det nya bonuspoäng att jaga. Dessa är tre, två och en- sekundersbonus för de tre första kontrollerna och är endast tillgängliga under de första nio etapperna. De platser där bonusen tilldelas är utvalda så att de ska ge tävlingen ytterligare dynamik.

Förutom dessa nya bonuspoäng finns det som tidigare tidsbonus på tio, sex och fyra sekunder i slutet. Dessa bonusar delas ut i alla faser, förutom i individuella och teamtidsförsöken.

Bergklassificering som i Formel 1

En annan nyhet som bara påverkar 17:e etappen, de 65 kilometer genom totalt tre bergstoppar från Bagnères-de-Luchon till Saint-Lary-Soulan. Precis som med Formel 1 placeras de 20 bästa deltagarna i enlighet med sin klassificeringen och börjar direkt i stigningen. Innan resten av deltagarna att följer.

Tour de France 20118 på TV och streaming

Som i tidigare år finns live-täckning på Eurosport 1 och ITV4 varje dag under loppet (bortsett från den sista dagen då det sänds på Eurosport 1 och ITV 1), med start-till-slut-täckning varje dag, som börjar runt lunch tid.

Andra Tour the France streaming kanaler:

SBS (Australien)

Rai Play (Italien, Gratis)

Fubo TV (USA, gratis 7-dagars)

RSI LA2 (Schweiz)

RTVE (Spanien, gratis)

L'Equipe (Frankrike)

SuperSport (Afrika)

Sky Sport (Nya Zeeland)

DAZN (Japan)

Streama Tour de France 2018 med VPN

ChillGlobal är det bästa alternativet att titta på sportevenemang 2018, oavsett din plats. Det är lätt att installera och använda, och med servrar i 15 olika länder kan du koncentrera dig på de viktiga sakerna, som tävlingen!

Genom att använda en tjänst som ChillGlobal är allt du gör privat och omdirigeras av proxies (vilket gör det omöjligt att lokalisera dig) via ChillGlobal-servrarna. Garanterad snabb och säker anslutning, utan onödig datalagring.

Vi erbjuder en månads GRATIS användning under 20 timmar (registrera dig med bara din e-postadress)! Om du behöver mer ChillGlobal-användartid kan du välja mellan ett av våra paket. Genom att använda en Svensk VPN sparar du också på online inköp, hyra bil eller flygbiljetter. Och som om det inte vore nog, med ChillGlobal får du tillgång till ALLA Svenska TV-program även när du befinner dig utomlands.

Ladda ner ChillGlobal idag


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur streamar man Tour de France 2018 utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.