Frågor & Svar ChillGlobalHur streamar man svensk TV?


Med ChillGlobal så klart! ChillGlobal har den bästa VPN-tjänsten i Sverige. Titta på svensk TV vart du än befinner dig! ChillGlobal VPN (virtuellt privat nätverk) skapar en säker och krypterad anslutning mellan din dator och fjärrservern på den plats du vill åt. Alla anslutningar sänds krypterade via servern. Om du till exempel är i Kina och ansluter till en server i USA kommer det att visas som om att du ansluter från USA. Säg hej då till geo-blockering!

Och inte nog med det, om någon skulle vilja snoka reda på din onlineaktivitet eller hacka sig in i din dator skulle det inte komma långt. ChillGlobal VPN  har nämligen även krypterat all din information!

Fortfarande inte övertygad? Okej vi fortsätter med tre anledningar till hur ChillGlobal kan bota din hemlängtan OCH surfa säkert online.

1: Det sociala livet online

2: Extra säkerhet

3: Tillgång till allt online-innehåll

En av de största anledningarna att använda ChillGlobal VPN är tillgång till geo-begränsat innehåll för att titta på svensk TV från utanför Sverige.

När du bor utomlands och har hemlängtan är ChillGlobal din bästa vän. Det är ju inte speciellt praktiskt och definitivt inte ekonomiskt att flyga hem varje gång saknaden tränger sig på. Ett sätt att känna sig lite närmare Sverige är att titta på live-tv, tv-program eller svenska tv-serier. Dessvärre är det mesta geo-blockerat. Men med ChillGlobal kan du fortsätta att titta på svensk TV utanför Sverige.

En geo-blockering sker eftersom licensavgifter för underhållning och mediainnehåll generellt utfärdas land för land. Det är därför möjligt att en del streaming-tjänster inte gör allt innehåll tillgängligt på vissa marknader. Som ett resultat förlorar man tillgång till sina favorittv-program och annat underhållningsinnehåll när man reser eller bor utomlands. Med ChillGlobal VPN får du tillgång till allt online-innehåll från Sverige.

ChillGlobal, den bästa VPN-tjänsten när du befinner dig utomlands

ChillGlobal är oföränderlig i hastighet och säkerhet, med snabba med servrar över hela världen. Till skillnad från något annat verktyg eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen teknisk kunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker enkelt och enkelt. Med ChillGlobal kan du streama svensk TV utomlands.

Med ChillGlobal kan du vara säker på att din konfidentiella information är 100% säker. ChillGlobal låter dig också surfa anonymt online. Framförallt är ChillGlobal kompatibel med alla enheter och operativsystem. Du får 20 timmar GRATIS varje månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress!

Vad väntar du på? Ladda ner ChillGlobal idag!

Kolla in och GILLA ChillGlobal's Facebook-sida!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur streamar man svensk TV?

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.