Frågor & Svar ChillGlobalHur streamar man Let's Dance utanför Sverige


Let’s Dance är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och startade i TV4 2006 och är en svensk anpassning av BBC:s originalformat Strictly Come Dancing. Under 12 säsonger har kända svenska personligheter, världsstjärnor, idrottsstjärnor, politiker, programledare och artister – kastat sig ut på dansgolvet för att tävla mot varandra.

Årets omgång av ”Let’s dance” har premiär den 23 mars. Programledare är Tilde de Paula och David Hellenius. I juryn sitter Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar. 
Här är alla deltagare som hittills avslöjats:

Britt Ekland, 75, Hollywoodfru
Gunde Svan, 56, skidåkare
Viktor Frisk, 22, artist
Margaux Dietz, 27, bloggerska
Det ryktas även att förra elitsimmerskan Therese Alshammar, 40, också ska vara med i årets upplaga.

Tio danspar i tävlingen, vars uppgift är att varje vecka lära sig en eller flera dansstilar som de sedan framför i direktsändning inför publik, en jury och alla TV-tittare. Juryn ger efter varje danspars uppträdande poäng på skalan ett och tio. Poängen adderas sedan ihop så att en resultatlista bildas. Samtidigt som danserna sker och juryn ger poäng kan tittarna telefonrösta på alla dansparen. Juryn och tittarna har femtio procent makt vardera att avgöra varje programs utgång. Det par som får lägst total poängsumma får lämna tävlingen. Om fler par skulle ligga lika får det paret som fått minst tittarsiffror lämna programmet.

Med ChillGlobals smart plugin for Firefox eller Google Chrome extension kan du streama Let’s Dance vart som helst i världen, oavsett vart du befinner dig!
Ladda ner ChillGlobal idag! Allt du behöver göra är att registrera dig här och du får tillgång till TV ifrån hela världen, oavsett var du befinner dig. Vill du titta på TV, få tillgång till betalservice av streaming, följa sport från utlandet eller jämföra priser och uppleva fördelarna med online shopping? Ja då är ChillGlobal precis rätt för dig! Vi ger dig friheten att komma åt alla geoblockerade sidor online, när du vill och vart du vill!

ChillGlobals smart-plugin för webbläsaren Mozilla Firefox och Google Chrome tar inte upp något utrymme alls, laddas ner och installeras på 20 sekunder (även för icke data-experter!) och du får 20 timmar GRATIS per månad, VARJE månad. Ingen kreditkortsinformation behövs, bara din e-postadress och du kan köra igång! Du får så klart även tillgång till all svensk TV utomlands!


Allt du behöver göra är att registrera dig här och du får tillgång till TV ifrån 15 av våra deltagande länder. Inte bara bara svensk TV alltså!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur streamar man Let's Dance utanför Sverige

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.