Frågor & Svar ChillGlobalHur ser man Fotbolls-VM utanför Sverige?


Nedräkningen till Fotbolls VM har börjat! Vägen till Ryssland 2018 har varit lång och svår för de flesta, men allt som återstår nu är att välja ut de sista till truppen innan vi börjar med själva fotbollen.

Av denna världsklassiga fotboll kan du förvänta dig att se Cristiano Ronaldo och Leo Messi kämpa för det mest prestigefyllda priset med sina internationella lagkamrater. Om du undrar hur du tittar på turneringen, nedan hittar du allt behöver veta för att se Fotbolls-VM 2018 från var som helst i världen med ChillGlobal VPN! 

FIFA World Cup 2018 kommer att hållas över hela Ryssland. Den första matchen sparkas igång i Moskva den 14 juni. Värdarna följer traditionen genom att att öppna turneringen i riktning mot Saudiarabien.

Den överlägset största turneringen i världen, mer än 3,2 miljoner tittare såg att Tyskland ta hem segern 2014. Det är en av de få events som engagerar hela världen och för dem samman och den här gången kommer förmodligen inte att vara annorlunda.

Vill du titta på VM och känna dig som om du var där? Nu kan du se världscupen 2018 med den bästa VPN- tjänsten i Sverige.

Hur man tittar på FIFA World Cup live utanför Sverige?

Några av kanalerna som vi har listat nedan visar gratis matcher, men de flesta är låsta bakom någon form av betalningsvägg. (Även de som är gratis är generellt subventionerade av skattebetalare som t ex BBC).

Ännu värre, om du inte befinner dig i landet som visar gratismatcher, kommer du inte att kunna få tillgång till dem genom traditionella medier. En VPN döljer din befintliga plats, vilket gör det möjligt att få tillgång till innehåll som normalt skulle blockeras per region.

Tillgång till geoblockerat innehåll med en VPN är ofta det bästa sättet att titta på live-sändningar under fotbolls-VM. Därför är det är viktigt att välja en VPN med hög hastighet för streaming, samt en pålitlig service för att säkerställa att det inte blir några avbrotts under förlängningen.

En VPN fungerar genom att skapa ett nätverk mellan din enhet och Internet. Användaren väljer sedan från en lista över servrar över hela världen och får en ny IP-adress från den valda platsen. (Till exempel kan en anslutning och en brittisk IP-adress användas för att titta på BBC och ITV).

Därför kan ChillGlobal VPN användas för att få tillgång till live-sändningen av världscupen 2018, så länge du håller koll på vilken kanal du ska använda för att titta på innehållet.

Titta på fotbolls-VM med ChillGlobal VPN

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är programvara som används för att förbättra säkerheten, men den största fördelen att du kan titta på innehåll från hela världen. Det gör du genom att ansluta din enhet till valfri server, det tar ingen tid alls att ställa in det och starta. Här är en enkel steg-för-steg guide hur du konfigurerar en VPN.

2018 VM-grupper

Det finns åtta grupper om fyra i finalen, vilket ger totalt 32 lag. Var och en av VM-grupperna har klassificerats som ovan och 2018 VM-dragningen ägde rum den 1 december 2017.

GRUPP A: Ryssland, Saudiarabien, Egypten, Uruguay

GRUPP B: Portugal, Spanien, Marocko, Iran

GRUPP C: Frankrike, Australien, Peru, Danmark

GRUPP D: Argentina, Island, Kroatien, Nigeria

GRUPP E: Brasilien, Schweiz, Costa Rica, Serbien

GRUPP F: Tyskland, Mexiko, Sverige, Republiken Korea

GRUPP G: Belgien, Panama, Tunisien, England

GRUPP H: Polen, Senegal, Colombia, Japan

2018 fotbolls-VM-kalendern

I VM-kalendern 2018 går matcherna snabbare, med flera matcher per dag under gruppdelen.

Den första rundan i VM-matcherna hålls i mitten av juni, och de senare stegen kommer att börja i slutet av månaden. Slutdatumet för världscupen 2018 är 15 juli.

Ryssland har förhoppningsvis vad som krävs för att spela mot Saudiarabien framför lokal publik och kickar off turneringen i stil med tre poäng. Alla Lag i VM-gruppen spelar bara en enda match mot varandra, så det finns inget utrymme för misstag.

Ser du framemot VM, men befinner dig utomlands? Ingen panik! Med ChillGlobal kan du se världens största TV-händelse online! Installera ChillGlobal om 20 sekunder och du är redo för kickoff! Med en svensk VPN installerad ser det ut att du surfar från en annan plats och ingen har tillgång till din personliga information och du är också skyddad om du använder offentlig WiFi för att följa fotbollen eller titta på svensk TV utomlands.

Följ Fotbolls-VM 2018 med ChillGlobal VPN!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur ser man Fotbolls-VM utanför Sverige?

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.