Frågor & Svar ChillGlobalHur ser jag Davis Cup utanför Storbritannien?


Om du är ett tennis-fan, då vill du inte missa Davis Cup-finalen. Elit-spelare kommer att göra upp om vem som är den bästa tennisspelaren. Tyvärr, för de fans som bor utanför Storbritannien, kommer de att få ett felmeddelande när de ansluter till BBC online. De geografiska begränsningar som blockerar programmet från att ses utanför Storbritannien. För att kringgå detta måste du ändra din IP-adress. Det bästa sättet att göra det är med hjälp av en VPN och ChillGlobal är den bästa VPN- tjänsten för att titta på Davis Cup online utomlands.

Davis Cup Fakta och siffror:
Turneringen började 1899.
Tävlingen är uppkallad efter sin uppfinnare, den amerikanska Dwight Davis.
USA har vunnit Davis Cup i en rekord 32 gånger.
År 2016 vann Storbritannien turneringen för första gången på 76 år.
Australien vann Davis Cup 15 gånger mellan 1950 och 1967.

Använd ChillGlobal för att titta på Davis Cup online
För att hjälpa dig att kringgå befintliga begränsningar som skapats av din internetleverantör och streamingtjänster behöver du en pålitlig VPN-tjänst som ger dig optimal säkerhet och anonymitet online. Med hjälp av ChillGlobals VPN ändrar du din nuvarande IP-adress till en brittisk IP-adress som ger dig tillgång BBC iPlayer, även om du befinner dig utanför Storbritannien kan du titta på Davis Cup online.

Varför välja ChillGlobal?
När du prenumererar på ChillGlobal kommer du att märka att det finns flera funktioner som tillsammans med VPN-tjänsten garanterar att du alltid är säker och anonym online. Dagens online säkerhet är i fara och det finns verkligen ingen anledning till varför du inte bör vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder för att förhindra att andra övervakar dig eller stjäl din data.

När ChillGlobal är installerad kan du välja mellan inte mindre än 200 servrar över hela världen. Det betyder att du kan växla mellan så många servrar som du vill tills du hittar den som erbjuder den bästa bandenbreddshastigheten för att kunna se Davis Cup online utomlands.
Nu när du vet allt det finns att veta om att titta på Davis Cup online utomlands, finns det helt enkelt ingen anledning för dig att vänta längre. Registrera dig idag hos ChillGlobal, så du är redo för Davis Cup!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur ser jag Davis Cup utanför Storbritannien?

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.