Frågor & Svar ChillGlobalHur man streamar FIFA 2018 utomlands


Fotbollssäsongen är igång! FIFA World Cup är det mest populära sportevenemanget i världen. Uppskattningsvis kommer 25% av världens befolkning att se turneringen!

Om du inte råkar vara en av de 500.000 personerna  som reser till Ryssland för att titta på matcherna live, kan du i år se ALLA världscup-matcher på vilken kanal du vill från hela världen genom att använda ChillGlobal VPN! Från 14:e juni till och med söndagen den 15:e juli kan du streama alla de 64 matcherna på den kanal du föredrar. Läs vidare för att få reda på hur du kan streama FIFA World Cup 2018 utan att resa dig från soffan!

Hur man streamar 2018 FIFA World Cup live online i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Tyskland, Sverige, Brasilien, Frankrike, Nederländerna, Polen, Italien, Spanien, Schweiz, Hong Kong och Österrike?

Med ChillGlobal så klart! ChillGlobal är årets bästa alternativ att titta på FIFA World Cup 2018, oavsett var du är. Anledningarna talar för sig självt! ChillGlobal är ekonomiskt, snabbt och säkert. Vi äger och hanterar våra egna servrar och det är därför du inte kommer att töta på några hastighetsproblem eller någon form av deltagande från en tredje part.

Trots att ChillGlobal redan har extremt billiga priser, har vi tagit det ett snäpp längre genom att erbjuda en specialrabatt till våra kunder. Nu kan du enkelt streama inte bara VM, utan också allt innehåll på Internet utan att behöva betala löjligt höga priser. Ladda ner ChillGlobal gratis här!

Vilka kanaler kommer att sända FIFA World Cup?

Nedan hittar du en lista över TV-kanalerna som sänder FIFA World Cup 2018:

Australien: SBS

Österrike: ORF

Belgien: VRT, RTBF

Brasilien: Globo, Band, SporTV, Fox Sports

Kanada: CTV, RDS, TSN

Frankrike: TF1, BEIN Sport

Tyskland: ARD, ZDF

Hong Kong: ViuTV, nu TV

Nederländerna: NOS

Polen: TVP

Spanien: Mediaset España

Sverige: SVT, TV4, Cmore

Schweiz: SRG SSR

Storbritannien: BBC, ITV

USA: FOX, Telemundo

Titta på fotbolls-VM 2018 med VPN

ChillGlobal VPN är ett intelligent system som döljer enhetens IP-adress där den är installerad. Så att när du använder VPN på din dator verkar det som om du ansluter till Internet från någon annanstans än där du verkligen är, vilket gör att du kringgår alla geoblockeringar och du får tillgång till vilken TV-kanal du vill. Med en svensk VPN installerad ser det ut att du surfar från en annan plats och ingen har tillgång till din personliga information och du är också skyddad om du använder offentlig WiFi för att följa fotbollen eller titta på svensk TV utomlands.

 Och som om det inte var tillräckligt erbjuder ChillGlobal dig 2 veckors GRATIS användning av ChillGlobal Premium för att komma i rätt fotbollsstämning!

Allt du behöver göra är:

1. Skicka ett mail till support@chillglobal.com med FIFA2018 i ämnesraden.

2. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Heja Sverige!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur man streamar FIFA 2018 utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.