Frågor & Svar ChillGlobalHur man ser Lotta på Liseberg utanför Sverige


Vad är en sommar utan allsång? Kom i riktig sommarstämning med Sveriges mest folkkära artister! Under åtta måndagar kan vi sjunga med iLotta Engberg och kapellmästaren Andreas Landegren och publiken på Liseberg på TV4. Med TV för Alla missar du inte ett endaste program oavsett vart du befinner dig! Här hittar du all information om hur du ser Lotta på Liseberg utanför Sverige.

Bland artisterna som kommer att uppträda i årets program finns bland annat Måns Zelmerlöw, Elisa Lindström, Arvingarna, Lill-Babs, Siw Malmkvist & Ann-Louise Hanson, Robin Bengtsson och LaGaylia Frazier.

Det är nionde året i rad som TV4 direktsänder Sveriges gladaste allsång och Lotta på Liseberg har de senaste åren varit ett av TV4s mest populära program. Det arrangeras årligen sen 2004 på måndagskvällar i juni, juli och augusti.

Genom att installera ChillGlobals plugin eller Chrome extension kan du streama program som Lotta på Liseberg vart som helst i världen, oavsett vart du befinner dig!

Ladda ner ChillGlobal idag! Allt du behöver göra är att registrera dig här och du får tillgång till TV ifrån hela världen, oavsett var du befinner dig. Vill du titta på TV, få tillgång till betalservice av streaming, följa sport från utlandet eller jämföra priser och uppleva fördelarna med online shopping, är ChillGlobal precis rätt för dig! Vi ger dig friheten att komma åt alla geoblockerade sidor online, när du vill och vart du vill!

ChillGlobals smart-plugin för webbläsaren Mozilla Firefox och Google Chrome tar inte upp något utrymme alls, laddas ner och installeras på 20 sekunder (även för icke data-experter!) och du får 20 timmar GRATIS i månaden VARJE månad. Ingen kreditkortsinformation behövs, bara din e-postadress och du kan köra igång!

Allt du behöver göra är att registrera dig här och du får tillgång till TV ifrån 15 av våra deltagande länder. Inte bara ifrån Sverige alltså! Och det oavsett var du befinner dig i världen.

Sjung och njut!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur man ser Lotta på Liseberg utanför Sverige

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.