Frågor & Svar ChillGlobalHur man ser det kungliga engelska bröllopet online


För många royalister är Harry och Meghan Markles kungliga bröllop årets händelse!

När är bröllopet?

Den stora dagen den 19 maj 2018, då "lillebror" Harry gifter sig med sin förlovade Meghan Markle i St George's Chapel vid Windsor Castle. Vigseln börjar prick klockan 12.00 på St George's Chapel i Windsor, men förvänta dig flera timmars tv-sändningar under förberedelserna innan.

Brudens föräldrar, Thomas Markle och Doria Ragland, kommer att vara närvarande vid bröllopet och Thomas Markle kommer att leda sin dotter till altaret.

Vigselcermonin kommer att hållas av dekanen i Windsor och sluta ungefär en timme senare när prins Harry och Mark Ms. har gett sina löften - som kommer att göras officiellt av ärkebiskopen av Canterbury, Justin Welby.

Kungliga fans kommer att ha möjlighet att fira och gratulera det nygifta paret strax efter ceremonin runt klockan 13 då prins Harry och Meghan kommer att lämna kapellet vid västra trappan innan de körs i en öppen vagn genom Windsor.

Prince Harry och Ms Markle kommer att åka i två miles längs Castle Hill, High Street och in i Windsor centrum innan de återvänder längs den vackra, trädkantade Long Walk där  deras bröllopsfest kommer att hålla

I London och i hela England kommer det att finnas många offentliga events och olika händelser hela dagen.

Hur man tittar på det kungliga engelska bröllopet

I Storbritannien kommer BBC, Sky News och ITV att sända bröloppet och sända under hela dagen. Huw Edwards, Kirsty Young och Dermot O'Leary är kända TV-hallåor i England och kommer att vara värdar för BBC. Huw och Kirsty kommer att hålla i sändningarna innan bröllopet från Windsor Castle och Edwards kommer att presentera från det spektakulära taket av Windsor Guard Room. BBC kommer även att upphäva de vanliga live streaming TV-avgifterna under dagen så att alla kan titta på bröllopet. Gå till BBC iPlayer eller ITV Hub för live-sändningar i Storbritannien (med en tv-licens).

ITVs produktion kommer att presenteras av Phillip Schofield och Julie Etchingham, i en platsbyggd studio i Windsor, och Sky News kommer också att vara i Windsor.. Kungliga fans kan också följa täckningen live på Telegraph.co.uk eller The Sun som också erbjuder en live-sändning på Internet.

Live ceremonin kommer att sändas på stora skärmar runt om i Storbritannien, bland annat i Belfast, Salisbury, Leeds, Swansea, Winchester och Portsmouth.

Tyvärr är det mycket osannolikt att vi kommer  få en glimt av de två bröllopsmottagningarna, de är privata evenemang  bara för gästerna.

I Sverige kommer bröllopet eller delar av det sändas på SVTplay.

Hur man tittar på det kungliga bröllopet från USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland

Då Harry och Meghan gifter sig i kapellet vid 12:00 B.S.T, måste nordamerikanska tittare gå upp väldigt tidigt om de vill titta på live.

Den första sändningen  kommer att finnas tillgänglig från CBS 'This Morning, som startar vid 4:00 E.S.T (1:00 PT). NBC tar sin dagsshow till Windsor som börjar från 4:30 E.S.T (1:30 PT) och ABC News och Good Morning America börjar kl. 5:00 E.S.T (2.00 PT).

BBC America kommer att sända live från 4:15 E.S.T (1:15 PT), och HBO börjar sin live-sändning klockan 7:15 E.S.T (4:30 PT).

Kanadensiska tittare kan se på CBC från 4:00 E.S.T (1:00 PT). På andra sidan jordklotet i Nya Zealand kan man titta från 22:30 på TVNZs simulcast av BBC One och ceremonin börjar klockan 23:00 (Wellington-tid).

Australienare kan välja mellan ABC, Seven, SBS och Nine för australiensk-ledd sändning från Windsor, eller BBC One simulcast via Foxtel, som börjar från 7:00 till 7:30 PM AEST.

Vad gör man om webbplatsen är blockerad?

Med ChillGlobal VPN för Firefox eller Google Chrome kan du också streama det kungliga bröllop även utomlands utan risk för att webbplatsen blockeras. Dessutom lagrar vi inte någon data, vilket innebär att du är 100% säker och anonym när du surfar på Internet.

Till skillnad från många andra plugins och program är ChillGlobal lätt att installera och använda. Ingen teknisk expertis behövs! Vi gillar att hålla saker snabbt och enkelt! Förutom det engelska kungliga bröllopet vart du vill, kan du också titta på ALLA dina svenska favoritprogram utanför Sverige! 

En svensk VPN tillåter dig att titta på ALLA tv-program och sändningswebbplatser som i allmänhet blockeras per region. Vi erbjuder dig en fri användning av 20 timmar per månad (registrera dig här med din e-postadress). Om du behöver mer kan du välja mellan ett av våra olika paket.

Kolla in och GILLA ChillGlobal på Facebook


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur man ser det kungliga engelska bröllopet online

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.