Frågor & Svar ChillGlobalHur du streamar Super Bowl 51 live online


Streama Super Bowl 51 live på FOX Sports eller någon annan av de LIVE stream-kanaler vart du än är i världen med ChillGlobal!

I detta blogginlägg, kan du läsa exakt om hur du kan följa Super Bowls Live stream, även om du är ute och reser eller bor utanför USA.

På samma sätt som ChillGlobals smart-plugin låter dig ha direkt tillgång till TV-program från 15 olika länder utan geo-blockeringar, på samma sätt kommer du att kunna titta på Super Bowl 51 Live stream och alla dina andra favoritsportkanaler, spel och matcher vart du än är.

Streama söndagarnas Super Bowl oavsett din egen plats med ChillGlobal! Dessutom, när det visas en Live Premium match utanför ditt hemland, kommer du att kunna få tillgång till denna webbplats, betala för den och streama den från där du befinner dig i världen. Så enkelt är det.

Allt du behöver göra är att installera ChillGlobals smart-plugin inom 20 sekunder GRATIS för din Google Chrome eller Mozilla Firefox webbläsare, välj den amerikanska flaggan så att du kan surfa med en amerikansk IP-adress oavsett din egen plats och klicka dig till din favorit Live stream kanal. Nu missar du inte en sekund från söndagens Super Bowl eller Lady Gagas fantastiska halvtids uppträdande!

Kom dock ihåg att varje betald prenumeration, kanal eller match fortfarande ska betalas när de nås via ChillGlobal. De blir inte helt magiskt till en gratis kanal med ChillGlobal! Men om du redan betalar för ett abonnemang i ditt hemland, kommer du fortfarande att kunna få tillgång till det när du är utomlands.

Nu har vet du allt du behöver för att se Super Bowl 51 live online med ChillGlobal, hämta vår plug in eller Chrome extension nu här.


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur du streamar Super Bowl 51 live online

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.