Frågor & Svar ChillGlobalHur du ser svensk TV utomlands


Titta på svensk TV när du befinner dig utomlands och sätt stopp för online-censur, geo-blocking och åtkomstrestriktioner när du surfar. Med ett ChillGlobal konto tar du dig förbi alla typer av påtvingad censur och geografiska begränsningar och du kan surfa fritt med obegränsad tillgång till vad du vill på Internet!

Med en VPN får du tillgång till allt innehåll på kanalernas hemsidor på grund av sändningsrättigheter och landrestriktioner annars är blockerat. I de flesta fall kan du bara titta på svensk tv på din dator om du är i Sverige. Detsamma gäller för de flesta länder runt om i världen. Men med en ChillGlobal kan du gömma din IP-adress så att sändningswebbplatsen tror att du är i Sverige, när du egentligen är i soliga Spanien eller arbetar någonstans i Mellanöstern. På så sätt kan du fortsätta att se svensk TV utomlands.

ChillGlobal har servrar i 15 olika länder så att du snabbt och enkelt kan titta på svensk TV med en stabil anslutning. Vi använder endast premium-servrar för att garantera en snabb och stabil anslutning. Säg hej då till video- buffring och långsam uppkoppling! ChillGlobal fungerar i följande länder: Australien, Österrike, Brasilien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Italien, Nederländerna, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA.

Om du föredrar att vara anonym och behålla din verksamhet på Internet privat är Svensk VPN rätt för dig. Se en dokumentär på SVT eller titta på Nyheterna på TV4, världen är din! ChillGlobal ger dig inte bara tillgång till alla dina favorit tv-program. Det kommer också att skydda dina e-post och privatliv online.

Det finns många fördelar med ChillGlobal och passar perfekt för svenskar och andra nationaliteter som bor eller reser utomlands. Om du vill njuta av din utlandsvistelse till max och fortfarande hålla dig uppdaterad med ditt hemland, ja då är ditt svaret ChillGlobal!

Till skillnad från något annat verktyg eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen teknisk kunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker lätt och enkelt.

Du får 20 timmar HELT GRATIS under en månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress och du är redo att köra igång! Ladda ner ChillGlobal nu


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur du ser svensk TV utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.