Frågor & Svar ChillGlobalHur du ser Australia Open Tennis Championships online


Först och främst för att se Australia Open online behöver du ChillGlobals smart-plugin, som gör att du kan vara i Australien- fast utan att vara det.

En av de största turneringarna i tennis- världen - Australia Open - börjar officiellt i januari. Det är troligt att de flesta av oss sitter fast på jobbet när detta sker. Med ChillGlobal kan du se matcherna vid ditt skrivbord eller i bekvämligheten av ditt hem.

När börjar det Australia Open?
Australien Open äger rum i januari. Evenemanget kommer hållas på Rod Laver Arena i Melbourne, Victoria. Med tanke på sporten är naturligtvis osäkert hur länge varje match spelas- som chocken 2012 mellan Djokovic och Nadal, som varade i hela 5 timmar 53 minuter. Dragningarna kommer att tillkännages på den officiella webbplatsen för Australia Open.

På vilken kanal går Australia Open?
Kanal Seven, 7Two och 7mate visar exklusivt turneringen.

Hur kan jag se Australia Open online gratis?
Kanal 7 sänds live och du kan streama Australia Open på deras webbplats 7Tennis. Där kan du välja vilka matcher du vill se. Du kan logga in på webbplatsen för 7Tennis från ditt skrivbordet via valfri webbläsare att börja strema gratis.

De minimi krav de har är:
Du måste ”befinna dig” i Australien och vara minst 15 år, eller ha en tillåtelse en förälder att använda denna tjänst. Du måste också använda en webbläsare som stöds. Notera också att en del annonser körs under sändnigarna. Du kan registrera ett konto 7Tennis för att se mindre kommersiellt innehåll, men du kan inte undvika det helt.

Nu har vet du allt du behöver för att se Australia Open online med ChillGlobal, hämta vår plug in eller Chrome extension nu här.


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur du ser Australia Open Tennis Championships online

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.