Frågor & Svar ChillGlobalHur använder jag mitt Netflix-konto i Tyskland?


Med ChillGlobal har du tillgång till ditt svenska Netflix-konto i Tyskland utan problem!

Detta gäller så klart inte bara svenskar med Netflix-konto i Sverige utan med Chillglobal kan även Netflix-medlemmar med konton i Österrike, Storbritannien, Frankrike, Italien, Nederländerna, Spanien, Kanada, Tyskland, Schweiz, Brasilien, Polen, Australien, Hong Kong och USA också använda sig av denna information om hur man använder sitt netflix-konto utomlands.

Som prenumererant på Netflix i ett visst land, t.ex Sverige, får du tillgång till flertal filmer, TV-serier och tjänster som ingår i Netflix Sverige. Detta är en tjänst endast i Sverige. Om du bor eller tillbringar en längre tid i Tyskland till exempel kan du inte prenumerera på svenska Netflix, eftersom det inte är tillgängligt i det landet. Du kan därför inte få tillgång till ditt svenska Netflix-konto på grund av bestämmelser om upphovsrätt. Netflix har bara rätten att sända de tjänster som ingår i abonnemanget Netflix Sverige till personer som befinner sig i Sverige. Så om du reser utomlands kommer du att förlora dessa rättigheter, även om du har ett giltigt abonnemang hemma i Sverige.

Lösningen är att skaffa en tysk IP-adress (eller österrikisk, spansk, engelsk eller fransk etc.) beroende på vilket land du ditt abonnemang. En IP-adress är din virtuella ”bostads-adress”, och berättar för en webbplats vart du befinner dig geografiskt. När du besöker Netflix hemsida, kommer de att kolla vart du befinner dig och om du är utanför det land där du har ett abonnemang, kommer du att se ett felmeddelande att ditt konto tyvärr inte är tillgängligt. Lösningen är därför att skaffa en IP-adress i det land där du har ett konto, och lyckligtvis är det väldigt enkelt! Få en ny IP-adress och titta på Netflix i Tyskland!

För att skaffa en ny IP-adress för tillgång till Netflix i Tyskland är lösningen enkel, installera ChillGlobals smart-plug in på bara 20 sekunder till din webbläsare. Vi ger dig 20 timmars gratis användning varje månad. Inga kreditkorts uppgifter krävs, bara en e-postadress. Du ansluter till våra servrar i ett utav våra 15 deltagande länder. När du sedan ansluter till ChillGlobals server i Tyskland sker all din trafik på internet via vår server, vilket gör det ser ut som du faktiskt är i Tyskland, oavsett vart du befinner dig! Med andra ord, om du ansluter till en server i Tyskland, oavsett var du befinner dig, får du en amerikansk IP-adress, och kommer därför att kunna gå runt geo-blockeringen av Netflix innehåll och kunna fortsätta att njuta av din Netflix-prenumeration!

Kolla in och gilla ChillGlobal på facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Hur använder jag mitt Netflix-konto i Tyskland?

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.