Frågor & Svar ChillGlobalBäst VPN i Kina


Som många redan vet har Kina vidtagit flera åtgärder mot VPNs de senaste åren. Tidigare i år hotade den kinesiska regeringen att förbjuda alla virtuella privata nätverk som inte har granskats och godkänts av staten. Det har ännu inte hänt då VPN fortfarande fungerar. Men det kvarstår fortfarande ett stort problem: du måste ännu ta reda på vilka privata nätverk som fungarar och framför allt, vilka som är stabila och pålitliga.

 

Speciellt för expats och resande är det viktigt att hålla kontakten med sitt hemland (och resten av världen) utan begränsningar och censur eller att titta på filmer på Youtube eller skriva till vänner på Facebook - men i Kina är det tyvärr inte möjligt. Majoriteten av utländska webbplatser och de med kritisk täckning är blockerade.

 

Tyvärr har många VPN i Kina inte fungerat sedan 2009 och blockeras av "den kinesiska brandväggen". Permanent upphävande av denna blockad är näst intill omöjlig.

 

Det enda sättet att arbeta utan begränsning från Kina är en europeisk IP-adress, dvs ett virtuellt privat nätverk.

 

ChillGlobal-teamet kommer ursprungligen från en grupp expats och resenärer med mer än 8 års erfarenhet med mer än 20 olika VPN-tjänster och har ofta blivit ombedda om vi kan ge en rekommendation om hur man surfar säkert och säkert i länder med geo- blockering eller liknande begränsningar. Som ett resultat av detta utvecklade vi vår egen lösning: ChillGlobal. Eftersom det inte bara är obegränsat surfning, men även dataskydd och säkerhet i ett nätverket som är viktiga för oss.

 

Vi är inte en försäljningsplattform, men vi vill ge användbar information till personer som söker en pålitlig och långsiktig lösning när du reser utomlands.

 

Det finns massor av VPN och plugins, många av dem gratis, men se upp! För det mesta betalar användarna inte med pengar, utan med sin data istället.

 

ChillGlobal har därför gjort särskilda ansträngningar för att nå den kinesiska marknaden och erbjuder hundratals servrar i 15 länder utan hastighetsbegränsningar.

 

ChillGlobal i Kina

Genom att använda en tjänst som ChillGlobal är allt du gör privat och du omdirigeras av proxies (inget sätt att bestämma din webbadress) via ChillGlobal-servrarna. Snabb och säker anslutning, utan onödig datalagring.

 

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig med bara din e-postadress)! Om du behöver mer ChillGlobal användartid kan du välja mellan ett av våra paket. Genom att använda en Svensk VPN som ChillGlobal sparar du också stort på inköp online, biluthyrning och hotell etc. Som grädde på moset har du även tillgång till all Svensk TV utomlands.  Världen är din!

 

Gilla oss på facebook!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Bäst VPN i Kina

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.