Frågor & Svar ChillGlobalBäst kanalerna att streama NBA 2018


de fyra bästa sätten att titta på basket online, oavsett var i världen du bor eller råkar vara för tillfället. Om du bor utanför USA eller om du reser, behöver du en VPN för att titta på NBA-matcher online.

Med March Madness och NBA playoffs precis runt hörnet, vill du inte missa en minut av all action. Med etablerade NBA-stjärnor som Steph Curry och Lebron James, plus Collage-talanger som Markelle Fultz och Lonzo Ball, är 2018 ett mycket bra år för basket.

Efter den stränga regelbundna säsongen, går åtta västerländska och östra divisionsslag in i slutspelet för att fortsätta striden mot NBA Championship Rings. Två av de bästa lagen från båda divisionerna kommer att möta varandra i NBA-finalen.

NBA är en av de bästa professionella manliga basketligorna i världen och varje deltagande lag strävar efter att göra historia. Sedan  2016 leder Boston Celtics flest segrar, totalt 16, men Los Angeles Lakers är hack i häk med 15 segrar. Missa inte enda match under årets säsong och titta på NBA-playofferna på ABC, NBC Sports, TNT Drama, Fox Sports Go (USA), TSN (Kanada). Är du utomlands? Ladder ner ChillGlobal här och streama NBA-playoffs från var som helst i världen!

NBA PLAYOFFS 2018 STREAMING KANALER

WatchESPN (USA)

Sling TV (USA)

TNT (USA)

BeIN Sports (Mellanöstern)

BT Sport (Storbritannien)

SuperSport (Afrika)

NBA-league pass (inga blackouts)

HUR ATT STREAMAR NBA 2018 PLAYOFFS MED VPN

VPN står för virtuellt privat nätverk. När du ansluter till en VPN-server krypterar du nästan hela din internettrafik. ChillGlobal VPN, låter dig också låsa upp alla geoblockerade kanaler som normalt inte skulle vara tillgängliga online i din region. Detta uppnås genom att gömma din riktiga IP-adress och ge dig en annan IP-adress istället. När du till exempel är ansluten till en amerikansk VPN-server visas du som om du för närvarande befinner dig i USA.

Anslut till en amerikansk VPN-server, lås upp alla amerikanska kanaler. Se Sling TV, WatchESPN, TNT, NBA League Pass, WWE Network och många andra överallt i världen.

När ChillGlobal krypterar trafiken kommer den att uppleva en liten nedgång i Internet-hastigheten. ChillGlobal är enkelt att installera på Mac eller PC. Ladda ner VPN-programmet. Anslut till en VPN-server i det land du vill ha. ChillGlobal har snabba servrar i bland annat USA, Storbritannien, Kanada och Frankrike. Vi erbjuder dig att testa en månad gratis. Ladda ner ChillGlobal nu!

Vill du titta på basket online? Oavsett om du vill se NBA, college basket eller till och med europeiska ligor finns det flera sätt att titta på alla matcher! Ladda ner Svensk VPN nu så att du kan titta på alla TV-program oavsett vart du befinner dig!

Happy ChillGlobal!


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Bäst kanalerna att streama NBA 2018

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.