Frågor & Svar ChillGlobalAnvänd Netflix utomlands


Under semestertider kan det vara svårt att få tillgång till sitt Netflix- konto om man befinner sig utomlands. Men lugn bara lugn, efter du läst fäärdigt detta kommer du vara expert på hur man går tillväga för att fortsätta att ha tillgång till alla favorit-serier och filmer oavsett vart du befinner dig.

Här hittar du lösningen om hur man kan titta på vilket tv-program i från Sverige man vill, även utomlands på semestern!

Lösningen är enkel, ladda ner och ChillGlobal och få tillgång till alla TV-tjänster.

Sjunk ner i soffan och kom ikapp med det senaste avsnittet av din favorit tv-show på Netflix och säg hej då till felmeddelanden och att det inte fungerar.

Nu kan du använda ditt Netflix, eller varför inte HULU eller AMAZON, precis som vanligt även fast du befinner dig utanför Sverige.

Dessutom har de flesta stora utländska nätverk som FOX, ABC, NBC, etc. de flesta av sina TV-program tillgängliga på sina hemsidor så du kan titta gratis.

Använd ChillGlobals VPN för att få tillgång till Netflix var du än är i världen!

En VPN konfigurerar din IP-adress till nästan vilket lands som helst, vilket innebär att du kan lura en webbplats att tro att du är i USA så att du kan titta på dina favoritprogram även fast du kanske är på Kanarieöarna.

ChillGlobal är en helt gratis VPN-tjänst. Den är lätt att använda och du skriver bara in den webbplats i sökfältet du vill titta på i det land du väljer.

Du kan välja mellan mer än 15 olika destinationer. Om du till exempel vill få tillgång till Netflix i USA, inga problem! Är du i England? Ställ in din position på  Storbritannien och du har tillgång till allt innehåll precis som vanligt på ditt svenska Netflix-konto.


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Använd Netflix utomlands

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.