Frågor & Svar ChillGlobalAnvänd Internet säkert i Ryssland under Fotbolls-VM


Även om du är en av de lyckliga att besöka VM live, kommer du inte ha tillgång till alla matcher, information och resultat som fansen hemma på sina soffor. Om du inte har ChillGlobal VPN förstås!

Från den första matchen torsdagen den 14 juni till finalen den 15 juli i Luzhniki Stadium i Moskva, kommer ChillGlobal att se till att du inte missar en sekund av Fotbolls-VM, oavsett var i världen du befinner dig.

Hur begränsad den ryska internetuppkoppling återstår att se, men med Chillglobal kan du titta på 2018 FIFA World Cup med Live Stream, var du än är!

Surfa 100% anonymt på Internet i Ryssland

En VPN eller ett virtuellt privat nätverk är det bästa sättet att hålla din online-aktivitet helt privat. När du använder en VPN-tjänst kan din internetleverantör bara se att du är ansluten till en fjärr VPN-server men kan inte urskilja de sidor du besöker eller innehållet som visas.

ChillGlobal VPN sparar emellertid ingen data alls så du kan navigera säkert och surfa på nätet anonymt online.

Surfa säkert på ryska offentliga wifi

Offentligt Wlan är inte säker i allmänhet, så om du måste logga in på en, se till att ansluta med en VPN. Med en säker VPN-tunnel krypterar du alla dina onlineaktiviteter när du är ansluten till Wi-Fi. Därför kan ingen stjäla dina data eller få tillgång till din privata information.

Men även om enheten har ett VPN-skydd är det ingen garanti. Håll dina konton så säkra som möjligt genom att välja ett säkert lösenord.

Undvik rysk geo-block

Ryssland har strikta regler för internetanvändning. För att fortsätta hålla kontakten med vänner och familj på Facebook, Instagram, Twitter etc. under din tid utomlands är en VPN helt avgörande. ChillGlobal är den perfekta VPN-tjänsten för alla VM-åskådare. Den är enkel att installera och använda, och med servrar i 15 olika länder kan du oroa sig för mer viktiga saker, som resultaten i matchen!

Genom att använda en tjänst som ChillGlobal är allt du gör privat och omdirigeras av proxies (som gör det omöjligt att lokalisera dig) via ChillGlobal-servrarna. Det betyder att du i princip fungerar som ett "spöke" på Internet och det är därför omöjligt att blocka information för dig. ChillGlobal spara inte heller data, vilket innebär att du är 100% säker och anonym online.

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig endast med din e-postadress!). Om du behöver mer ChillGlobal användartid kan du välja mellan ett av våra olika paketpriser. Genom att använda en Svensk VPN kan du också spara på inköp online genom att jämföra priser mellan olika länder för exempelvis biluthyrning eller flygbiljetter samt fortsätta attt titta på svensk TV helt gratis utomlands.

Ladda ner ChillGlobal här


Prova på nu - 20 timmar gratis varje månad

- ChillGlobal - Se TV med Svensk VPN samt surfa anonymt
- Svensk VPN på 20 sekunder
- Titta på svensk och utländsk TV med VPN - surfa säkert och anonymt
- Svenska TV kanaler utomlands - Svensk VPN
- Använd Internet säkert i Ryssland under Fotbolls-VM

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.