Se kanal ZDF | Streama Tysk TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Detta är bara ett litet urval av alla kanaler vi erbjuder. Tryck på en flagga ovan för att se respektives lands TV kanal.ZDF

ZDF, Zweites Deutsches Fernsehen, offentligt TV-företag i Mainz i Tyskland, med förbundsländerna (delstaterna) som huvudman. ZDF startades som komplement till ARD, som Västtysklands andra (zweites) tv-kanalprojekt. Det har sitt säte i Mainz. ZDF sänder i Tyskland förutom sin huvudkanal ett antal egna kanaler digitalt (bl.a. 3sat, Phoenix och Arte) och som ombud några andra kanaler. I Sverige är ZDF:s huvudkanal bland annat tillgänglig via Com hems kabel-TV-nät.
Precis som de flesta andra tyska tv-kanalerna kan ZDF ses via satellit utan krav på abonnemang, istället kommer intäkterna från tv-licenser och reklam.

960 började planeringen av en andra TV-kanal av den tyska posten som började bygga ut infrastrukturen för en andra kanal. 1961 undertecknade de tyska förbundsländerna ett statsfördrag om att införa en andra TV-kanal: Zweites Deutsches Fernsehen. Tanken var då att starta sändningarna 1 juli 1962 men det hela försenades. Natten 19-20 mars 1963 sändes en första försökssändning från sändaren Feldberg. De reguljära sändningarna startade 1 april 1963. 3 juli 1967 premiärsände ZDF liksom ARD färg-TV.

Främsta nyhetsprogram är Heute (tyska; Idag) och sänds flera gånger under dagen i olika upplagor; Heute Journal och Heute Nacht är exempel på de olika upplagorna. Heute Journal är den ”viktigaste” nyhetssändningen och den sänds oftast 21.45 och leds i de flesta fall av Claus Kleber.

Varje fredag sänds det satiriska nyhetsprogrammet heute-show med Oliver Welke från Köln.
ZDF började sina sändningar från provisoriska studios i Eschborn. Man flyttade senare till ett provisorium i Wiesbaden hos Taunus-Film GmbH. 1964 påbörjades arbetet med ZDF:s huvudkontor i stadsdelen Lerchenberg i Mainz. Hela komplexet stod klart 1974. 1984 stod en utbyggnad klar.

Andra program på ZDF:

Frontal 21

Was nun, ??

Politbarometer

1, 2 oder 3

Logo!

Löwenzahn

Siebenstein

Aktenzeichen XY ungelöst

Auslandsjournal

ZDF/ARD Morgenmagazin

Terra X

ZDF History

Volle Kanne

Markus Lanz

Maybrit Illner

ZDF Fernsehgarten

Die Helene Fischer Show

 

 


Klicka här för att titta på kanalen!

Svenska TV kanaler

Se kanal ZDF | Streama Tysk TV

Se ZDF TV utomlands - svensk VPN
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats iväg. Tack för ditt meddelande.

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.