Se kanal RTL Television | Streama Tysk TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Detta är bara ett litet urval av alla kanaler vi erbjuder. Tryck på en flagga ovan för att se respektives lands TV kanal.RTL Television

RTL-Television (tidigare RTL-plus), eller helt enkelt RTL, är ett tyskt kommersiellt TV-nät distribuerat via kabel- och satellitkanaler, samt via digitala marksändningar (DVB-T) i mer tätbefolkade områden. Det ägs av gruppen RTL och är, i fråga om marknadsandelar, Tysklands största privata free-to-air programföretag. Kanalen började sändas den 2 januari 1984 kl. 17:27 från VHF’s kanal E7 (system B, färgen PAL) i Luxemburg. Den hade bara en teoretisk publik på cirka 200.000 fram till 1988, då den flyttades huvudkontoret till Köln, Tyskland; före detta ansågs det som en Luxemburg-baserad station.

RTL, som började som en avknoppning av den tyska versionen av Radio Luxemburg, startes med en liten budget, och många av de tidiga programledarna tog helt enkelt fram versioner av deras radio format anpassade det för TV. En tidig framgång var det frågesports programmet "Ein Tag wie kein anderer" (en dag som ingen annan), i vilken kandidaterna tävlade om en semester. RTL-plus var känt i sina tidiga år för visar låg-budget filmer och amerikanska program. 1988 var det det näst största kommersiella programföretaget. Allt detta förändrades när RTL flyttade till Köln och fick rätten att sända på markbundna frekvenser. Samma år, förvärvade RTL nya rättigheterna till prestigefyllda Fußball-Bundesliga.

Samarbetet med Cannon, som på tiden var framgångsrik med filmer som Highlander och, ett år senare, med Universal Studios som slutligen stod för mer uppmärksammade filmer till kanalen. År 2012 gjorde RTL en deal med Walt Disney Studios Motion Pictures att visa filmer från Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios (inklusive Disneytoon Studios), Pixar Animation Studios, Disneynature, Marvel Studios, Lucasfilm och DreamWorks Pictures (tills distribution bytte till Universal Studios i 2016).

Program:

RTL Exclusiv

Exclusiv Weekend

Explosiv

Stern TV

Unter uns

Gute Zeiten schlechte Zeiten

Alles was zählt,

Das Supertalent

Deutschland sucht den Superstar

Alarm für Cobra 11

Bauer sucht Frau

Schwiegertochter gesucht

Das Dschungelcamp

 

 


Klicka här för att titta på kanalen!

Svenska TV kanaler

Se kanal RTL Television | Streama Tysk TV

Se RTL Television TV utomlands - svensk VPN
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats iväg. Tack för ditt meddelande.

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.