Se kanal RTL II | Streama Tysk TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Detta är bara ett litet urval av alla kanaler vi erbjuder. Tryck på en flagga ovan för att se respektives lands TV kanal.RTL II

RTL II är en kommersiell, privatägd, tysk TV-kanalen. Under 2014 hade kanalen en marknadsandel på 3,9% bland tittare över tre år. RTL II började sändas den 6 mars 1993 kl 6:09 med den filmen Ein reizender Fratz. Kanalen drivs av RTL2 Fernsehen GmbH & Co. KG., som grundades 1992 och har ca 210 anställda. Sedan juni 2014 har dess verkställande direktör varit Andreas Bartl. Företaget hade ursprungligen huvudkontor i Köln, men drivs nu i kommunen Grünwald, söder om München. endast deras nyhetesavdelning ligger fortfarande i Köln, för att dela produktionsanläggningarna med RTL nyheter. Bolaget ägs gemensamt av: RTL Group S.A. (35,9%), Heinrich Bauer Verlag KG (31.5%), Tele München Fernseh GmbH & Co. Medienbeteiligung KG (31,5%, som den Tele München Gruppe och Walt Disney Company innehar 50% vardera) och Burda GmbH (1,1%).

Program:

RTL II News 

Das Nachrichtenjournal 

exklusiv ? die reportage

Autopsie ? Mysteriöse Todesfälle

Berlin ? Tag & Nacht

Die Bauretter

Die Kochprofis  Einsatz am Herd 

Transgender - Mein Weg in den richtigen Körper

Extrem schön! ? Endlich ein neues Leben!

Frauentausch

Die Geissens ? Eine schrecklich glamouröse Familie

Grip  Das Motormagazin

Köln 50667

Mein neuer Alter

Next, Please!, Doku-Soap

Promis suchen ein Zuhause, Doku-Soap

Die Reimanns, Doku-Soap

Die Schnäppchenhäuser - Der Traum vom Eigenheim

Teenie-Mütter - Wenn Kinder Kinder kriegen, Doku-Soap

Traumfrau gesucht, Doku-Soap

Sarah & Pietro ... bauen ein Haus, Doku-Soap

Die Wollnys  Eine schrecklich große Familie, Doku-Soap

Die Wollnys - Silvia allein zu Haus, Doku-Soap

Zuhause im Glück Unser Einzug in ein neues Leben, Doku-Soap

X-Diaries - Love, Sun & Fun, Doku-Novela

Das A-Team, US-Actionserie

Band of Brothers  Wir waren wie Brüder, US-Actionserie

Californication, US-Serie

The Closer, US-Krimiserie

Dexter, US-Krimiserie

Game of Thrones, US-Fantasy-Serie

Marvel?s Agents of S.H.I.E.L.D., US-Actionserie

Stargate Atlantis *, US-SciFi-Serie

Stargate Universe, US-SciFi-Serie

Teen Wolf, US-Fantasy-Serie

The Walking Dead, US-Horror-Serie

X-Factor: Das Unfassbare, US-Mysteryserie 


Klicka här för att titta på kanalen!

Svenska TV kanaler

Se kanal RTL II | Streama Tysk TV

Se RTL II TV utomlands - svensk VPN
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats iväg. Tack för ditt meddelande.

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.