Se kanal NDR Fernsehen | Streama Tysk TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Detta är bara ett litet urval av alla kanaler vi erbjuder. Tryck på en flagga ovan för att se respektives lands TV kanal.NDR Fernsehen

NDR Fernsehen är en regional TV-kanal i norra Tyskland, särskilt i Mecklenburg-Vorpommern, Schleswig-Holstein, Hamburg, lägre Sachsen och Bremen. Den sänds både Norddeutscher Rundfunk (NDR) och radiosände Bremen, även om NDR tillhandahåller det mesta av produktionen eftersom som de är mycket större än radiosända Bremen. Det är en av sju regionala "tredje program" som erbjuds av ARD. Den började sändas den  4 januari 1965 som en gemensam kanal av NDR, radiosända Bremen samt  Sender Freies Berlin (SFB). Så småningom antog det namnet "Nord 3", senare "N3". 1992, förändrades sändningsområdet då  Mecklenburg-Vorpommern lades till NDR efter den tyska återföreningen och SFB lämnade N3 samarbetet i oktober för att starta sin egen kanal, Berlin 1. Namnet "NDR Fernsehen" antogs 2001. Kanalen finns i fem olika versioner för sändningar av lokala program tidigt på kvällen. Fyra av områden är märkta som "NDR Fernsehen", medan i Bremen-området, endast NDR NDS är tillgänglig.

NDR Fernsehen Hamburg (NDR FS HH) med Hamburg Journal.

NDR Fernsehen Mecklenburg-Vorpommern (NDR FS MV) med Nordmagazin.

NDR Fernsehen Niedersachsen (NDR FS NDS) med Niedersachsen 19:30.

NDR Fernsehen Schleswig-Holstein (NDR FS SH) med Schleswig-Holstein Magazin.

 

Program:

NDR Aktuell

NDR Naturfilm

NDR Talk Show

Nordseereport

Ostsee Report

Panorama

Prisma

Rainer Sass: So isst der Norden

Sesamstraße

Sportclub

Tatorte mit Kommissar Finke

Zapp


Klicka här för att titta på kanalen!

Svenska TV kanaler

Se kanal NDR Fernsehen | Streama Tysk TV

Se NDR Fernsehen TV utomlands - svensk VPN
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats iväg. Tack för ditt meddelande.

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.