Se kanal Das Erste | Streama Tysk TV
SE USA UK DE FR NL PL BR AU IT CA ES CH HK AT

Detta är bara ett litet urval av alla kanaler vi erbjuder. Tryck på en flagga ovan för att se respektives lands TV kanal.Das Erste

Das Erste (tyska: den första) är den huvudsakliga offentligt ägda TV-kanalen i Tyskland. Det är en samproduktion av Tysklands regionala offentliga programföretag genom, och samordnat av, ARD konsortiet, med undantag av Deutsche Welle. Kanalen startades officiellt den 25 December 1952 som NWDR-Fernsehen och döptes sen om till Deutsches Fernsehen 1954. Sedan 1996, är det officiella namnet ”Das Erste”, det fullständiga namnet Erstes Deutsches Fernsehen (första tyska Televisionen) används endast ibland och är inte en del av stationens företagsidentitet. I vardagligt tal, kallas stationen Erstes Programm ("första kanal"), eller av dess metonym, ARD.

Kanalens första experimentiella sändning gjordes den 27 November 1950 av TV-kanalen som då var NWDREN, som sedan delades upp i i NDR och WDR 1956. Regelbundna NWDR televisions tjänsten startade den 25 December 1952. Rikstäckande sändningar började den 1 November 1954, under namnet Deutsches Fernsehen ("tyska televisionen"). Det var västra Tysklands enda TV-kanal före upprättandet av ZDF 1963. Före 1990, distribuerades Das Erste endast i väst-Tyskland och sändes nästan uteslutande med sändare som ägdes av den Deutsche Bundespost. Sändarna var dock tillräckligt kraftfulla för att Das Erste enkelt kunde ses i nästan alla i den östliga delen av Tysklandet också. Das Erstes sändningar, särskilt dess nyhetssändningar, var faktiskt mycket populärare i östra Tyskland än statliga programföretaget Deutscher Fernsehfunk.

Ett populärt smeknamn för ARD i Östtyskland var Außer Rügen und Dresden (utom Rügen och Dresden). Den 15 December 1990, distribuerades program av Deutsche Post av GDREN för första gången. GDR-sändarna övertogs senare av Bundespost och slogs samman organisatoriskt med västtyska sändarna. Sändarna från Bundespost överfördes 1995 till Deutsche Telekom, och sedan i sin tur till T-Systems. Mellan 2002 och 2008 konverterades faciliteterna i Tyskland successivt från den analoga PAL-standarden till den nya digitala DVB-T standarden. Das Erste finns i hela Europa på free-to-air digitala satellit-TV, samt på många kabel leverantörer.

Program:

Großstadtrevier

Mord mit Aussicht

Heiter bis tödlich 

Lindenstraße

Menschen bei Maischberger

ARD/ZDF Morgenmagazin

Die Sendung mit der Maus

Sportschau

Sturm der Liebe

Tagesschau

Tagesthemen

Tatort

Verbotene Liebe

Wochenspiegel

Hart aber Fair

Anne Will


Klicka här för att titta på kanalen!

Svenska TV kanaler

Se kanal Das Erste | Streama Tysk TV

Se Das Erste TV utomlands - svensk VPN
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats iväg. Tack för ditt meddelande.

Titta på Svensk TV & 500+ internationella kanaler gratis

Titta på alla svenska kanaler samt hundratals internationella TV kanaler över hela världen. ChillGlobal fungerar perfekt till Netflix, BBC, Facebook, YouTube, NBC, Amazon, eBay, Sky Go, Hulu, Spotify, ABC, SVT, TV4, och många många fler TV kanaler och webbsidor.

Vad är VPN?

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.