Vilken är den bästa VPN-tjänsten i Sverige?

Virtuella privata nätverk (VPN) kan jämföras med en schweizisk armékniv när det gäller förbättring av din online integritet, undvika censur, dela filer och med mera. Men inte alla VPN-enheter är lika bra som andra och det är ju rätt meningslöst att betala för funktioner som du inte behöver. Läs vidare när vi utforskar vilken är den bästa VPN-tjänsten i Sverige.

Vad är ett virtuellt privat nätverk och varför ska man använda det?

Genom att använda programvara skapar en VPN ett virtualiserat nätverk mellan två fysiskt separata nätverk.

En VPN eller ett Virutuellt Privat Nätverk är ett intelligent system som döljer IP-adressen för enheten där den är installerad. Kort sagt: När du använder en VPN på din dator, ser det ut som du ansluter till Internet någon annanstans ifrån än där du egentligen är.

Det finns även andra viktiga funktioner. Till exempel krypterar en VPN din anslutning och förhindrar på så sätt att andra får tillgång till den data du överför. Det ger dig garanterad datasäkerhet, speciellt när du använder Wi-Fi-nätverk på offentliga på platser som caféer och flygplatser. Med en VPN-tjänst kan snoka reda på vad du gör online eller stjäla dina lösenord och kreditkortsnummer.

ChillGlobal är den bästa VPN-tjänsten för alla internetanvändares behov

Eftersom ChillGlobal’s VPN styr trafik via super snabba servrar i 15 olika länder. Det betyder att det ser ut som att du surfar på internet från en helt annan plats. Till exempel om du befinner dig i Sydney i Australien kan du göra så att din trafik tycks komma från New York istället. Mycket användbart för webbplatser som blockerar innehåll baserat på din geografiska position som t.ex. Netflix. 

Kort sagt, en VPN är användbar när du vill dölja din trafik från personer i lokala nätverk, din internetleverantör eller skydda din dator från att bli hackad

Surfa säkert och anonymt

Även om du inte är särskilt medveten om säkerhet eller integritet så borde alla som regelbundet använder offentliga Wi-Fi-nätverk skaffa en VPN. När du använder Wi-Fi på fik, flygplatser eller hotell  så har du ingen aning om anslutningen du använder är säker eller inte. Routern kan vara från stenåldern och firmware kan äventyras. Routern kan ha virus och aktivt sniffa reda på din data.

Routern kan också vara konfigurerad felaktigt och andra användare på nätverket kan få tillgång till din trafik eller din bärbara eller mobila enhet. Det finns inte någon garanti för att ett okänt Wi-Fi-hotspot, medvetet eller genom dålig konfiguration, inte exponerar dina data. (Ett lösenord indikerar inte att ett nätverk är säkert, även om du måste ange ett lösenord kan du vara föremål för något av dessa problem.

Titta på svensk TV utomlands

Om du till exempel loggar in på TV4Play utan en VPN har du inte tillgång till allt online-innehåll på grund av sändningsrättigheter och landsrestriktioner. För de flesta TV-kanaler kan du bara streama svensk tv online om du är i Sverige. Detsamma gäller för de flesta andra länder runt om i världen. Men med ChillGlobal VPN kan du gömma din IP-adress så att sändningswebbplatsen tror att du är i Sverige, när du egentligen solar i Spanien eller arbetar någonstans i USA.

Så vilken är den bästa svenska VPN-tjänsten då?

ChillGlobal såklart! ChillGlobal är den bästa VPN-tjänsten i Sverige och onlinevärlden. ChillGlobal ger dig 100% anonymitet online samt tillgång till alla tv-program du vill i hela världen! Och inte nog med det, du får även tillgång till de bästa priserna på hotell, hyrbilar eller flygbiljetter! 

Till skillnad från något annat verktyg eller program är ChillGlobal lätt att installera och använda: Ingen teknisk kunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker lätt och enkelt.

Du får 20 timmar HELT GRATIS under en månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress och du är redo att köra igång! Ladda ner ChillGlobal nu


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)